Επιλογή Σελίδας

Μόνο live streaming

Δεν έχει φέτος, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, τα δικαιώματα μετάδοσης του Copa Africa (που ξεκινά αύριο στην Γκαμπόν) το Eurosport. Τα ματς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μπορεί πάντως κάποιος να τα παρακολουθήσει σε live streaming από τη Stoiximan.gr.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το διήμερο Σάββατο 14 Ιανουαρίου – Κυριακή 15 Ιανουαρίου, το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, καθώς και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το Σάββατο μεταδίδονται στις 15:00 το Ηρακλής – ΑΟΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, στις 17:15 το Βέροια – Λεβαδειακός από το Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και στις 19:30 το Πλατανιάς – Ολυμπιακός από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Την Κυριακή μεταδίδονται στις 15:00 το Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και 17:15 τα Ατρόμητος – Πανιώνιος από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, και Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός από το Novasports 2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Στις 19:30 ακολουθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με μετάδοση από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Από τα κανάλια Novasports μεταδίδονται και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου μπάσκετ. Το Σάββατο στις 16:30 θα ξεκινήσει η εκπομπή στο Novasports 3 για το Άρης – ΑΕΚ που ξεκινά στις 17:00 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και μετά τη λήξη θα υπάρξει post game. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 18:00 αρχίζει το pre game show στο Novasports 2 για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods που ξεκινά στις 19:00 και μεταδίδεται σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή και του Χρήστου Καούρη.

Η Cosmote TV στο ρυθμό των ντέρμπι της Premier League

Η πρώτη εκπομπή για το 2017 “Στο ρυθμό των ντέρμπι” με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα προβάλλεται αυτή την Κυριακή 15/1 στις 14.00, με την Cosmote TV να μεταδίδει και τα δυο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Οι συνδρομητές θα μεταφερθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD στο “Γκούντισον Παρκ”, για το Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι (15.30) και στο “Όλντ Τράφορντ”, για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ (18.00). Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν στο Cosmote Sport 1, όπου στις 14.00 θα ξεκινήσει η εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι”, με πλούσια θεματολογία και ρεπορτάζ.

Μεταξύ άλλων, θα δούμε βίντεο με την πλούσια ιστορία των παιχνιδιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, αλλά και ανάλυση της κόντρας των δυο κορυφαίων προπονητών του πλανήτη, Ζοσέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ.

Φυσικά, ενημερωνόμαστε για το ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και αυτές αναλαμβάνουν την εκκίνηση της Κυριακής των ντέρμπι (15/1). Η Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν φιλοδοξεί να κρατήσει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα μακριά από την κορυφή της Premier League.

Το αν θα τα καταφέρει, θα το δούμε στο Cosmote Sport 1HD, στις 15.30, με τον Δημήτρη Τσακίρη να αναλαμβάνει την περιγραφή. Με το σφύριγμα της λήξης (17.30), επιστρέφουμε στο στούντιο της Cosmote TV και την εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι”, για τις τελευταίες πληροφορίες του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί που θα τους επιτρέψει να καλύψουν το χαμένο έδαφος (μετρούν οκτώ διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις). Οι “κόκκινοι” βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης, πίσω από την Τσέλσι και δεν θέλουν να απομακρυνθούν από εκεί. Τον αγώνα (18.00) περιγράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Με spidercam η ματσάρα!

Στη νέα τηλεοπτική τεχνολογία μπαίνει η Premier League καθώς εγκαινιάζει την spidercam στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ την Κυριακή, με μετάδοση από το Skysports. Πρόκειται για κάμερα που στηρίζεται σε τέσσερα συρματόσχοινα και δίνει λήψεις 360 μοιρών.

Με Demy στη Eurovision

 

Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου. Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό τρία τραγούδια ερμηνευμένα από την Demy, τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό. Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αναδειχθεί ως η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ένας χρόνος Cosmote History

Το Cosmote History της Cosmote TV, το μοναδικό ελληνικό κανάλι με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον «αέρα», το Cosmote History έχει προβάλει πάνω από 750 ταινίες και σειρές ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με περισσότερους από 200 διανομείς και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει φιλοξενήσει πλούσια αφιερώματα και ειδικές προβολές, με το 70% του προγράμματός του να είναι ελληνικής παραγωγής.

Το κανάλι έχει επίσης παρουσιάσει τρεις νέες σειρές ντοκιμαντέρ, παραγωγής Cosmote TV, με πρωτότυπη θεματολογία («Αυτοί που Τόλμησαν», «Κορυφές», «Ελλάδα από το Α ως το Ω»), αλλά και αρκετές συμπαραγωγές και έχει καταφέρει να αναδειχθεί στο δημοφιλέστερο κανάλι προβολής ντοκιμαντέρ της Cosmote TV, βάσει τηλεθέασης.

Cosmote History

Γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το COSMOTE HISTORY φιλοξενεί αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου δύο σπουδαία ντοκιμαντέρ: «Στην άκρη του Αιγαίου: Καστελόριζο» (21:00), μία συμπαραγωγή της Cosmοτε TV και του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) και «Τα χνάρια των Αργοναυτών» (22:00), ένα ταξίδι στην Τραπεζούντα για την άνοδο και την πτώση του πολιτισμού των Ελλήνων του Πόντου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This