Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Να δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά το “τρίποντο” επί του Πανελευσινιακού φιλοδοξεί ο Αιγινιακός, ο οποίος υποδέχεται τα Τρίκαλα στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, για τη 10η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, υποδέχεται τους Τρικαλινούς και στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, για να μην “πετάξει στα σκουπίδια” την επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται εκ νέου ο Ζούρκος που εξέτισε την ποινή από κάρτες στην Ελευσίνα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να είναι οι…γνωστοί δεκαεπτά, δηλαδή οι Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπαδόπουλος, Ρανγκέλοφ, Μουκίδης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Ζγκούρι, Καρακώστας, Πατράλης και Φασίδης.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, δεν υπάρχουν εξελίξεις, με την ομάδα της Πιερίας να έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάο Ολιβέιρα, να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της ένταξης στο ρόστερ των Μπουρντουζάν, Τσολακίδη, Ράτσα, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα των Κρισμάρεβιτς, Σκραπάρα, Κέρι.

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This