Επιλογή Σελίδας

advertisement_rain
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν Αιγινιακός και Τρίκαλα, στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football Legue, με την ομάδα της Πιερίας να προηγείται 2-0 στο ημίωρο με γκολ των Ζγκούρι στο 14′ και Γκατζολάρι στο 32′ αλλά να δέχεται γκολ λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους (43′ Κουσκουνάς) και στη συνέχεια να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φασίδη στο 45′. Η αποβολή αποδείχθηκε ανασχετικός παράγοντας στην προσπάθεια του Αιγινιακού να διατηρήσει το προβάδισμα που θα της χάριζε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, έπειτα από αυτή στην Ελευσίνα, και το γκολ-πέναλτι του Γιαννιτσάνη στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από το Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Σουτ του Μπαϊκαρά, η μπάλα έφυγε άουτ.
14′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ζούρκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ζγκούρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αιγινιακό.
16′ Σουτ του Πατράλη, η μπάλα έφυγε άουτ.
30′ Εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου, ο Λιόλιος έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και επέστρεψε στον ίδιο που επιχείρησε νέο σουτ, για να μπλοκάρει ο Σιδεράκης.
32′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Γκατζολάρι εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση του Σιδεράκη και με πλασέ έκανε το 2-0.
36′ Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, μπλόκαρε όμως ο Τόλιος.
38′ Σέντρα του Κουσκουνά από αριστερά, κεφαλιά του Γιαννιτσάνη, η μπάλα άουτ.
43′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα και ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Αιγινιακού για να γίνει το 2-1.
45′ Αποβολή του Φασίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Καρρίκι.
47′ Τετ α τετ του Γκατζολάρι με τον Σιδεράκη, με “νικητή” τον γκολκίπερ των Θεσσαλών.
48′ Χτύπημα του Μαρουκάκη στον πεσμένο Λιόλιο, δεν υπέδειξε τίποτε ο διαιτητής Μήτσιος.

71′ Σουτ του Ρανγκέλοφ, έδιωξε ο Σαρακατσάνος σε κόρνερ.
76′ Δοκάρι για τα Τρίκαλα σε σέντρα του Γκόλια, με τη μπάλα έπειτα να καταλήγει άουτ.
79′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Γιαννιτσάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 για τα Τρίκαλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Μαρουκάκης σε ανατροπή από τον Παπουτσογιαννόπουλο.
84′ Ο Τοπαλίδης σέντραρε, ο Ζγκούρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου) με βοηθούς τον Καραλή (Ηπείρου) και τον Μωυσιάδη (Γρεβενών).

Εκτός από την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Φασίδης στο 45′, κίτρινες κάρτες είδαν οι Ζγκούρι, Λιόλιος και Παπουτσογιαννόπουλος του Αιγινιακού και οι Σανδραβέλης, Μουμίν και Καρρίκι των Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (84′ Μουκίδης), Ζγκούρι, Φασίδης, Γκατζολάρι (90′ Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ (73′ Τοπαλίδης).
Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46′ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο (58′ Στεφάνοβιτς), Μουμίν, Καρρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης.

advertisement_trellopoulos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This