Επιλογή Σελίδας

advertisement_rain

Χάρη σε γκολ των Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκου και Σαμανίδη με πέναλτι, ο Διαγόρας Σεβαστής επικράτησε 3-1 στη Φιλιππιάδα επί του τοπικού Εθνικού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στη 2η θέση της βαθμολογίας στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κώστα Κολιό στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00.
Η ομάδα της Πιερίας μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 16′ με το Δεμηρτζόγλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, ευρισκόμενος στο 2ο δοκάρι και δεχόμενος τη μπάλα από σέντρα του Καράμπελα από δεξιά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μπαίνοντας πιο δυνατά στο β’ μέρος, το πέτυχαν στο 64′ με το Μπαλογιάννη να εκμεταλλεύεται σέντρα του Μανιάτη στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ στην κίνηση να ισοφαρίζει σε 1-1. Τη…λύση έδωσε για το Διαγόρα Σεβαστής ο Μίμης Μπενίσκος στο 86′, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου με 1-2 (αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπενίσκος δεν πανηγύρισε το γκολ, μιας και έχει θητεύσει στον Εθνικό Φιλιππιάδας). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Σαμανίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89′, μετά από ανατροπή του Γεωργίου από τον Τρανουλίδη.

Φάση “κλειδί” για την επικράτηση της πιερικής ομάδας ήταν και αυτή του 67′ με τον Βασιλειάδη να απομακρύνει το πλασέ του Μιχάλη και στη συνέχεια τον Κουμπή να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει άουτ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ τους και να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κολυτάς από την Κέρκυρα με βοηθούς τους Ξηρομερίτη και Μιχαλά από την ίδια ΕΠΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης (89′ Χαριτόπουλος), Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (80′ Μαλλάτος), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης.
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Τσαγκαράκης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δερμητζόγλου, Σαμανίδης, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς (46′ Γεωργίου), Καράμπελας (70′ Μυλωνάς).

 

advertisement_trellopoulos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This