Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΣτα ατομικά λάθη στάθηκαν κυρίως, Αμανατίδης και Γεωργιάδης μετά το ματς στο Αιγίνιο.

Αναλυτικά:

Περικλής Αμανατίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, γιατί έγινε ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Επηρέασε την ποιότητα του παιχνιδιού. Η ομάδα μου έκανε μία καλή προσπάθεια, ξεκίνησε συγκεντρωμένη, εκμεταλλευτήκαμε ένα ατομικό λάθος και βάλαμε ένα εύκολο γκολ. Τα Τρίκαλα θα πίεζαν, εμείς κόντρα στην ψυχολογική κατάσταση δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα, από έναν παίκτη που δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, αλλά έχει να κάνει με την απειρία.  Ήταν το πέμπτο επαγγελματικό του ματς. Έκανε ένα λάθος που επηρέασε την εικόνα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η αμυντική μας διάταξη ήταν ίδια. Παίξαμε με αντεπιθέσεις,  θα περιμέναμε να λειτουργήσει ο χρόνος υπέρ μας, όσο μπορέσαμε αντέξαμε. Και θα ψάχναμε κάποιο γκολ στην κόντρα. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Σήμερα οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν δύσκολες.
Πίεσαν τα Τρίκαλα, είχαν την κατοχή στο δεύτερο μέρος, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Εμείς ξέρουμε τι έχουμε, θέλαμε να κάνουμε χαμηλό παιχνίδι, είχαμε δυσκολίες στο δεύτερο γιατί παίζαμε με 10 παίκτες. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Καρδίτσα, που ήμασταν κακοί, δεν είχαμε κανένα άλλο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Προχωράμε».

Γιώργος Γεωργιάδης: «Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην αρχή. Βρεθήκαμε να χάνουμε από τα λάθη με δύο τέρματα. Θέλει συγκέντρωση. Δώσαμε στον αντίπαλο γκολ χωρίς να έχει μπει στην περιοχή μας.
Δεν έχω παράπονο. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε να πετύχουμε τα τέρματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ακυρώθηκε και ένα γκολ, που από ότι μου είπαν τα παιδιά δεν ήταν οφσάιντ. Θα γυρνούσαμε ολικά το παιχνίδι. Όταν δίνεις δώρα, είναι δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Κρατάω το πάθος που έδειξε η ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο».
Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας μετά από τη διαφορά που έχει διαμορφωθεί: «Έχουμε δώσει έξι εκτός έδρας παιχνίδια από τα 9 που έχουν γίνει, λόγω των διακοπών που υπάρχουν στην Football League. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση στο στάδιο και κάναμε μία εβδομάδα στο κλειστό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια.
Δεν ήταν ποιοτικό το ματς, δεν μπορούσε καμία ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση, πρέπει να κοιτάμε απόλυτα το αποτέλεσμα και να αφήσουμε στην άκρη την απόδοση».

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This