Επιλογή Σελίδας

Η ΑΓΕ Πιερίας ηττήθηκε με 95-61 από τον ΦΟ Αριδαίας, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε ένα παγωμένο ΔΑΚ Αριδαίας, το οποίο συναντάμε τακτικά τα τελευταία χρόνια τον χειμώνα, οι Κιτρινόμαυροι έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους. Πήραν γρήγορα το προβάδισμα, εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες λύσεις που είχαν σε περιφέρεια/ρακέτα και εκμεταλλευόμενοι την καλή ψυχολογία που είχαν μέχρι το τέλος, κατάφεραν να διατηρήσουν το πάνω χέρι και να επιστρέψουν στις νίκες.

Παρ’όλα αυτά οι παίκτες του Χρυσανθόπουλου δεν παράτησαν σε κανέναν σημείο το παιχνίδι και με μεγάλη ευστοχία στο πρώτο ημίχρονο έξω από τα 6,75 πάλευαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΦΟΑ να προηγείται με 48-33.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα το τελευταίο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στον κόσμο και στις ομάδες, πέρα από το κρύο, ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είχε μετατραπεί σε μια μεγάλη “αποθήκη” από υπεύθυνους του Δήμου Αλμωπίας (όπως μας ενημέρωσαν). Τα διάφορα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν από τις αποθήκες στον αγωνιστικό χώρο σε μέρα αγώνα, θα μπορούσαν να ρισκάρουν τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Δαιτητές: Ντόγκας – Τζήμος.

Δεκάλεπτα: 27-18, 48-33, 75-52, 95-61.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Τόπκας, Κανονίδης Ι., Τοπαλίδης 12, Αργυρός 2, Μπεγλόπουλος 11 (1), Παπαβραάμ 12 (1), Αβραμίδης 12 (2), Αμανίδης, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 15, Τζάτσης 21 (5).

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδης, Γιαμούζης 12 (3), Τσολακίδης 21 (3), Καρατόλιος 7 (1), Κοίλιας, Αδαμόπουλος, Ξαφένιας, Δερμίσης, Κελαδίτης 14 (3), Δάμαλης 5, Γαβαλάς 2, Μάτσελος.

Πηγή: Karatzova

Pin It on Pinterest

Shares
Share This