Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

 

Πάνω από 9000 μίλια από το τσουχτερό κρύο του Τρόμσο – που είδαμε το σήμα της ομάδας πριν από δύο εβδομάδες – είναι μια ομάδα από την Αργεντινή στην άλλη άκρη της Γης.  

Η Cuervos Fin Del Mundo μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «τα κοράκια στο Τέλος του Κόσμου». Αυτή η ομάδα παίζει τα παιχνίδια της στην Ουσουάια. Γνωστή ως η Νοτιότερη πόλη του κόσμου, πρωτεύουσα της είναι η Tierra del Fuego στην Antártida e Islas del Atlántico Sur (επαρχία στην Αργεντινή).


Η ομάδα αγωνίζεται στη Liga Ushuaiense de Fútbol σε μια πόλη όπου το κλίμα τακτικά επηρεάζεται από την Ανταρκτική. Παρά το γεγονός αυτό, το όνομα της περιοχής της Tierra del Fuego μεταφράζεται  ως «Γη του πυρρός» ονομάζοντας το έτσι το 1520 ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Φερδινάνδος Μαγγελάνος όταν το ανακάλυψε (το όνομα πιστεύεται ότι προέρχεται από τα  φτερά καπνού, ο Πορτογάλος επισήμανε ότι προήλθε από τις φωτιές των τοπικών Ινδών).  

Το σήμα τονίζει το όνομα του κλαμπ παρουσιάζοντας ένα κοράκι και μια περικοπή από τη περιοχή της Tierra del Fuego στο κέντρο που περιβάλλεται από τα χρώματα του συλλόγου.

 

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This