Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΤην απόκτηση των Σπύρου Μίχου και Ζαχαρία Δημητρουλόπουλου ολοκλήρωσε και τυπικά ο Διαγόρας Σεβαστής, με τους δυο ποδοσφαιριστές να εμπλουτίζουν έτσι τις επιλογές του προπονητή της ομάδας, Κώστα Παπαδόπουλου. Με τον ερχομό των δυο ποδοσφαιριστών, ο Διαγόρας ενισχύεται αποφασιστικά στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, εν όψει της συνέχειας της σεζόν.
Για το ενδιαφέρον και τις επαφές της πιερικής ομάδας τόσο με τον Μίχο, όσο και με τον Δημητρουλόπουλο, το katerinisport.gr σας είχε ενημερώσει έγκαιρα. 
Έτσι, για τον Μίχο, ο Διαγόρας έρχεται μετά από την παρουσία του σε Αιγάλεω, ΑΕ Κως, Κερατσίνι, Αιολικό (τρεις θητείες), Χαϊδάρι, Θρασύβουλο και Αστέρα Βάρης, ενώ ο γνώριμος στους Κατερινιώτες φιλάθλους από τη θητεία του στον Εθνικό Κατερίνης και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Δημητρουλόπουλος, επιστρέφει στην Πιερία, έχοντας αγωνιστεί ακόμη και σε Καλαμάτα, Πανηλειακό, Χίο, ΠΑΟ Βάρδας, Καστοριά, Φωκικό, Ερμιονίδα, Πανόπουλο, Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και ΑΟ Κυπαρισσίας.
Οι δυο ποδοσφαιριστές τίθενται άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Νίκη Βόλου, εντός έδρας.

Παρελθόν ο Τσιώμης

Τον αντίθετο δρόμο με Μίχο και Δημητρουλόπουλο παίρνει ο Γιώργος Τσιώμης. Ο 22χρονος μέσος, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Διαγόρα, της οποίας της φανέλα φόρεσε για ένα χρόνο, και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Τσιώμης ξεκίνησε από τον Πιερικό και έχει παίξει ακόμη σε Βατανιακό και Πύδνα Κίτρους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This