Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΠοδοσφαιριστής του Αιγινιακού είναι και τυπικά ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την πιερική ΠΑΕ και μάλιστα τίθεται άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό παιχνίδι με τα Χανιά, εκτός έδρας.
Ο Ρουμάνος επιθετικός, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Καλλονή, είναι παίκτης στον οποίο “ποντάρουν” πολλά στο Αιγίνιο, προκειμένου να δοθεί λύση στο επιθετικό κομμάτι, και δεν αποκλείεται να φορέσει από αύριο κιόλας φανέλα βασικού.
Ο 32χρονος φορ έχει…περιπλανηθεί αρκετά στην καριέρα του, αγωνιζόμενος σε Ρουμανία (Τσεαλαούλ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Βασλούι, Στεάουα), Ουκρανία (Τσερνομόρετς, Ταβρίγια, Χοβέρλα), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Χάττα Κλαμπ) και Γιβραλτάρ (Ευρόπα), πριν καταλήξει στο Αιγίνιο…μέσω Καλλονής.

Ντιλ και με Σκραπάρα
Η ενίσχυση για τον Αιγινιακό δεν περιορίζεται εδώ, καθώς εκτός από τον Μπουρντουζάν και τον Ολιβέιρα, η ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Βαγγέλη Σκραπάρα. Ο 25χρονος επιθετικός δεν προλαβαίνει όμως να τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για τον αυριανό αγώνα στην Κρήτη και λογικά θα δώσει το παρών στην μεθεπόμενη αναμέτρηση, με την Καλλιθέα, εντός έδρας.
Ο γεννημένος στη Γερμανία ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στη συνέχεια πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Κολωνίας και Βούπερταλ και ακολούθησαν οι επίσης γερμανικές Χουλς, Χέρνε, Κράι, Εννεπετάλ, Μαλχόβερ, η ρουμανική Μεταλούλ Ρεσίτα και ο Κισσαμικός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This