Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Νέο έμβλημα για τη vecchia signora το οποίο ήρθε να σημάνει μία νέα εποχή για τους πρωταθλητές Ιταλίας, τόσο ποδοσφαιρική όσο και επιχειρηματική.

Στο μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Milano παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και της ιταλικής Showbiz, παρουσιάστηκε χτες Κυριακή 16 Ιανουαρίου το νέο έμβλημα της Juventus το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα όλα τα προηγούμενα. Ένα έμβλημα το οποίο ανοίγει μία πόρτα στο μέλλον,  χωρίς να ξεχνάει την ιστορία της και εκφράζει τη γενικότερη πρόοδο την οποία επιδιώκει η ομάδα, όπως θέλει να τονίσει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, μέσα απ’ τα λεγόμενα του Andrea Agnelli: ”καρπός μιας τολμηρής και χωρίς συμβιβασμούς προσέγγισης που θέλει να ξεπεράσει τα τυπικά σχήματα της ποδοσφαιρικής παράδοσης και εκφράζει το θάρρος της ασυνέχειας”.

evoluzione-logo-juventus-1024x494

Ένα έμβλημα που θέλει να δηλώσει το βήμα που θέλει και τολμάει η Juventus, έχοντας ως στόχο, τη δημιουργία ενός θρύλου, το σχήμα του οποίου παραπέμπει στα λεγόμενα του παλιού προέδρου των bianconeri , Giovanni Agnelli: ”ενθουσιάζομαι κάθε φορά που βλέπω στην εφημερίδα μία λέξη που αρχίζει από J”.

Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του αρχηγού Gianluigi Buffon, το νέο έμβλημα επιβεβαιώνει ”τη θέληση της Juventus να τολμάει πριν απ’τους άλλους.”

Ωστόσο, οι οπαδοί δε συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό, αφού πολλοί από αυτούς διαμαρτυρήθηκαν ότι δε θυμίζει σε τίποτα την ιστορία της ομάδας ούτε την ίδια τη Juve. Σίγουρα όμως παίκτες οπαδοί και διοίκηση ευελπιστούν το νέο σήμα να είναι και γούρικο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This