Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στα μισά Δεκεμβρίου το Stade de la Beaujoire είχε καλυφθεί από ομίχλη, καιρικό φαινόμενο που επηρέασε και ματαίωσε αρκετές αναμετρήσεις τον προηγούμενο μήνα. Οι γηπεδούχοι Canaris γι’ αυτό το λόγο υποδέχονται απόψε την Caen στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes (14) – Stade Malherbe Caen (15)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes
Προϊστορία:
6 – 5 – 3  (στη Ligue 1:  5-5-2,  7/12 Under,  8/12 GG,  9/12 2-3 Goals)
Φόρμα:
[FCN εντός]  2-2-2  (4-9 γκολ),  4/6 Under,  4/6 NG

[SMC εκτός]  0-1-5  (5-12 γκολ),  3/6 Over+GG

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Με το δεξί μπήκαν στη Ligue 1 τη νέα χρονιά οι δύο ομάδες, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικές νίκες (εκτός έδρας επί της Toulouse και εντός έδρας επί της Lyon αντίστοιχα). Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες και μια ήττα (από τη Nancy στο μάλλον αδιάφορο Coupe de la Ligue) και δείχνουν ότι έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης υπό την καθοδήγηση του Sergio Conceicao.
Από την άλλη πλευρά οι Νορμανδοί παρά τις δύο πρόσφατες νίκες τους μες το 2017 (η πρώτη επί της άσημης Sainte-Genevieve για το Coupe de France), εκτός έδρας εξακολουθούν να κινούνται επιεικώς στη μετριότητα, αν όχι σε κακή αγωνιστική εικόνα και οι πέντε συνεχόμενες ήττες το αποδεικνύουν.
Παρ’ ότι η εικόνα από τις πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων δείχνουν άσο, θα προτιμήσουμε να στηριχθούμε στην προϊστορία και να επιλέξουμε τα 2-3 γκολ που επιβεβαιώνονται πάρα πολύ συχνά στις συναντήσεις των δύο ομάδων -και ανεξαρτήτως έδρας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (17eme journee)
21:00 FC Nantes – SM Caen 2 – 3 Goals (2.10) 1-0 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This