Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΠαρότι βρέθηκε να χάνει από το 9′ με γκολ του Αποστολόπουλου, ο Αιγινιακός με γκολ των Ζούρκου στο 22′ και Ρανγκέλοφ στο 53′ κατόρθωσε να “γυρίσει” το παιχνίδι απέναντι στα Χανιά, για την 11η αγωνιστική της Football League, φεύγοντας όμως στο τέλος με…άδεια χέρια από την Κρήτη, καθώς η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έφτασε στη νίκη με γκολ του Γεωργακόπουλου στο 74′ και το δεύτερο γκολ του Αποστολόπουλου στο 76′. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, έφτασε για άλλη μια φορά στην “πηγή” αλλά δεν “ήπιε νερό”, δεχόμενη δυο γκολ σε τρία λεπτά, κάτι που θύμησε την ήττα στη Σπάρτη, όπου και εκεί οι Αιγινιώτες έχαναν από νωρίς, “γύρισαν” το ματς σε 1-2 και στο τέλος έχασαν 3-2, δεχόμενοι δυο γκολ σε τρία λεπτά προς το τέλος του αγώνα!
Η σημερινή ήττα φέρνει τους δυο αντιπάλους ισόβαθμους στη 13η θέση, ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όπου βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας με δυο παιχνίδια λιγότερα. Ντεμπούτο για τον Αιγινιακό έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Μπουρντουζάν και Σκραπάρας, ο πρώτος βασικός και ο δεύτερος ερχόμενος από τον πάγκο.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαρούχα, ο Τόλιος απέκρουσε με τις γροθιές, με τον Αποστολόπουλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με σουτ στην κίνηση να τη στέλνει στα δίχτυα του Αιγινιακού για να γίνει το 1-0.
22′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σε αντεπίθεση, μετά από χαμένο κόρνερ των γηπεδούχων, ο Αιγινιακός βγήκε με τρεις ποδοσφαιριστές μπροστά, ο Γκατζολάρι με σέντρα βρήκε τον Ζούρκο που με πλασέ έκανε το 1-1.
27′ Σουτ του Σταματή μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ζούρκος.
39′ Σουτ του Γκατζολάρι, έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασίου.

53′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Ρανγκέλοφ με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Αιγινιακό.
58′ Καλή στιγμή για τα Χανιά με τον Σταματή να μη μπορεί να κάνει το σουτ.
64′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.

67′ Ο Μηλιώτης τροφοδότησε τον Αποστολόπουλο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
72′ Σουτ του Πατράλη, μπλόκαρε ο Αθανασίου.

74′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Γεωργακόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Τσοκάνη και με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2.
76′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Αποστολόπουλος σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και έδωσε προβάδισμα στα Χανιά με 3-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
84′ Σουτ του Τσουκάνη, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Αιγινιακού και πέρασε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Μαυρουδή (Ηρακλείου).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κοζάκης και Σταματής των Χανίων και ο Πατράλης του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (59′ Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Σταματής (90’+1′ Κοζάκης), Βαρούχας (59′ Μηλιώτης).
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (81′ Σκραπάρας), Ζγκούρη (51′ Παπαδόπουλος), Γκατζολάρι, Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71′ Μουκίδης).

Με στοιχεία από το athlitiko.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This