Επιλογή Σελίδας

Ένα γκολ του Τσιτλακίδη στο β’ μέρος ήταν αρκετό για τον ΓΑΣ Σβορώνου να περάσει νικηφόρα από τον Κολινδρό επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης για τη 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ενημέρωση από το Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα εκμεταλλεύτηκε τις απώλεις της ΑΕ Περίστασης και της Ακαδημίας Πλαταμώνα και πλησίασε στην τετράδα της βαθμολογίας ενώ τα “τσακάλια” που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (έλειπε το βασικό αμυντικό δίδυμο των Χρυσάφη-Αργυρόπουλου καθώς και οι Μπαντές και Ρενάτο) παρέμειναν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν μοιρασμένο, όμως στο β’ μέρος ο ΓΑΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα
4′ Από κόρνερ του Μαντζουράκη, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Παπανικολάου, ο οποίος τη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
29′ Εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη, η μπάλα άλλαξε πορεία προσκρούοντας σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στο Ναρίνογλου που με κοντινό σουτ από πλάγια αριστερά έστειλε τη μπάλα άουτ.
40′ Σέντρα του Μυστρίδη από δεξιά, κεφαλιά του Σκαμπαρδώνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.
49′ ο Μαντζουράκης έπαιξε το ένα-δύο με το Φουλίδη κι αυτός χωρίς καθυστέρηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του ΓΑΣ Σβορώνου.
66′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ναρίνογλου από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί της Αναγέννησης δε μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Τσιτλακίδης με προβολή διαμόρφωσε το 0-1.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Λακασάς, Μπαδές, Μησιούδης, Κακατάτσιος, Α. Τραούδας (75′ Ρομπέρτο), Κατσιούλας (42′ Μπουλάρι), Μπουρανής (64′ Κουκούδας), Μαντζουράκης, Παναγιωτίδης, Φουλίδης.
ΓΑΣ Σβορώνου: Παπανικολάου, Τσιτλακίδης, Βούλγαρης (75′ Αβριωνίδης), Καστανάρας, Σκαμπαρδώνης, Παπαδόπουλος, Δήμος, Μοσχολούρης, Μαργαρίτης (78′ Δεληγιαννίδης), Μυστρίδης, Ναρίνογλου (87′ Δημητριάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This