Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 45-76 από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στο Κλέιστό Γυμναστήριο Αγίο0υ Σπυρίδωνα, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Μία του ύψους και μία του βάθους εμφανίζεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Βαφύρας. Κι εκεί που το προηγούμενο Σάββατο μας έδωσε ελπίδες ανάκαμψης με την νίκη της απέναντι στην Γουμένισσα, μας απογοήτευσε αυτό το Σάββατο με την εμφάνισή της απέναντι στα Γιαννιτσά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή, που φάνηκαν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν το ίδιο το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Οι παίκτες των Γιαννιτσών είχαν το πάνω χέρι και στα δύο μέρη του γηπέδου σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 7-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το ίδιο σκηνικό με τον Βαφύρα να προσπαθεί στα τελευταία 4 λεπτά του ημιχρόνου να αφυπνιστεί κυρίως αμυντικά, καθώς στην επίθεση τίποτα δεν έβγαινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαφύρας έδειξε «σημεία ζωής». Ξεκίνησε δυναμικά και κατάφερε να κατεβάσει στα τρία πρώτα λεπτά την διαφορά στου 14 πόντους. Εκεί όμως η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να επανέλθει και να τελειώσει το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 28-49.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν και αυτό της ομάδας των Γιαννιτσών, που έδειξε συνολικά τρομερή βελτίωση από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Δυστυχώς η απώλεια των Λάλλα (παρουσιάστηκε φαντάρος) και Τσιμήτρη (μεταπτυχιακό στην Αγγλία) που αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους μέσα στην εβδομάδα, φαίνεται πως μπορεί να στοιχίσουν τελικά περισσότερο από ότι υπολογιζόταν για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς την φετινή σεζόν κάθε απώλεια παικτών είναι σημαντική για την ομάδα του Βαφύρα.

Διαιτητές: Χρυσάφης Β. – Χρυσάφης Σ.

Δεκάλεπτα: 7-12, 13-36, 28-41, 45-76.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ελευθεριάδης 8, Καραμπατάκης 9 (2), Κουμπατσιάρης 3, Κουρκούτας 2, Μαντζόλης, Μπούσμπουρας 11 (1), Σιώκας 1, Ψαρρός 11 (1).

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Πατσιάνης): Μαυρόπουλος, Στοΐτσης Κ. 2, Πατσιάνης 11 (1), Παπαμανώλης 2, Καρύπης 4, Μόσχου 2, Στοΐτσης Γ 10, Μπογδάνης 24 (2), Χατζηλαμπρινός 16, Αργυρόπουλος 5 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This