Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΈνα γκολ του Θόρια στο 29′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ήταν αυτό που υποχρέωσε την Πύδνα στην πρώτη της ήττα, με σκορ 1-0, μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που απομάκρυνε τους Κιτριώτες ακόμα περισσότερο από την πρώτη θέση. Στον αγώνα της Ιστιαίας, για τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το θέαμα ήταν κακό, με τις φάσεις ελάχιστες σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και η έμπνευση του Θόρια (που αμφισβήτησε η πλευρά της Πύδνας καθώς ο Παπατολίκας έδιωξε τη μπάλα με το διαιτητή να υποδεικνύει ότι πέρασε τη νοητή γραμμή τέρματος και να “δείχνει σέντρα”) χάρισε το “τρίποντο” στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα προσπάθησε, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει στο γκολ για να αποφύγει τουλάχιστο την ήττα.

Πέρα από το γκολ του 29′, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3′ με φάουλ του Θόρια που μπλόκαρε ο Παπατολίκας, με κεφαλιά του Ίβιτς στο 9′ που έφυγε άουτ και με σουτ του Ηλιόπουλου στο 60′ που απομάκρυνε ο Παπατολίκας. Στον αντίποδα, η Πύδνα έκανε την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ πιο αισθητή στη φάση του 44′ όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν τη μπάλα σε έμμεσο που κέρδισαν οι Κιτριώτες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Κουτσογιάννο και Τσολακίδη (Αθηνών).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε. Ιστιαία (Μίκι Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (85′ Β. Ανέστης), Α. Στεργίου (90′ Βασιλείου), Ίβιτς, Θόρια (68′ Γεωργιάδης), Αλεξίου.
Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Γούτσιος (16′ Στούμπος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Γ. Κυπαρίσσης, Σαμουηλίδης (58′ Πιαστόπουλος), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης, Κόλα.

Με στοιχεία από egnomi, eviagoal, dinataathlitika
φωτό: dinataathlitika

Pin It on Pinterest

Shares
Share This