Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΤην ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας (έστω και με παιχνίδι περισσότερο) έχασε ο Διαγόρας Σεβαστής που έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου, στο Βατάν, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα αποτέλεσμα που δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι οφείλεται στον τερματοφύλακα της Νίκης, Νίκο Τζήμα! Ο Κατερινιώτης γκολκίπερ έπιανε τα “άπιαστα” και στέρησε τη χαρά της νίκης από την ομάδα της Σεβαστής, κρατώντας το μηδέν σε αρκετές περιπτώσεις, με σημαντικότερες επεμβάσεις αυτές στο 34′ (σε λόμπα του Μπενίσκου), στο 58′-59′ (τρεις αποκρούσεις σε σουτ Δεμηρτζόγλου, Μυλωνά, Μπενίσκου) και στο 71′ (σε προσπάθεια εξ επαφής του Μυλωνά) ενώ στη μοναδική στιγμή που ο νεαρός τερματοφύλακας “νικήθηκε” από το Μπενίσκο στο 89′, ο Παπαδήμας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η Νίκη από την πλευρά της είχε να επιδείξει ελάχιστες αξιόλογες στιγμές και ειδικά στο β’ μέρος έπαιξε για να διαφυλάξει το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε έναν Διαγόρα που σαφώς αδικείται από την απόδοσή του. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν και οι τερματοφύλακες και η σημερινή ημέρα είχε πρωταγωνιστή έναν από αυτούς.
Με το Διαγόρα ντεμπούταρε στο 87′ ο νεοαποκτηθείς Μίχος. 

Το φιλμ του αγώνα
4′ Σουτ του Μέτσε, η μπάλα έφυγε άουτ.
13′ Ο Μαλακασιώτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, όμως ο Βασιλειάδης βγήκε έγκαιρα.
16′ Ο Μπενίσκος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τροφοδότηση του Μυλωνά, κατέβασε και “έσπασε” στο Δεμηρτζόγλου, όμως το πλασέ του έφυγε λίγο δίπλα από την εστία της Νίκης.
30′ Σουτ του Μπενίσκου, μπλόκαρε ο Τζήμας.
34′ ο Μπενίσκος προσπάθησε με σουτ-λόμπα να “κρεμάσει” το Τζήμα, ο οποίος με εξαιρετική απόκρουση προς τα πίσω παραχώρησε κόρνερ.
50′ Από σέντρα του Σαμανίδη, ο Καράμπελας έγινε κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, όμως δε μπόρεσε να σκοράρει.
54′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου, ο Τζήμας απέκρουσε σε κόρνερ.
56′ Ο Πετράκος έβγαλε το Νικλητσιώτη στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
58′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου από πλάγια θέση, η μπάλα σε κόρνερ από επέμβαση του Τζήμα.
59′ Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Τζήμας δε μπόρεσε να διώξει μακριά, η μπάλα έφτασε στο Μυλωνά που έκανε το σουτ, με το Τζήμα όμως να λέει και πάλι “όχι”, νέο σουτ του Μπενίσκου, και πάλι απέκρουσε ο Τζήμας!
66′ Μακρινό σουτ του Μέτσε, η μπάλα έφυγε άουτ.
69′ Σουτ του Μπενίσκου, μπλόκαρε ο Τζήμας.
71′ Εξ επαφής προσπάθεια του Μυλωνά, με το Τζήμα να διώχνει με τα πόδια, κρατώντας για άλλη μια φορά το “μηδέν” στην άμυνα.
75′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
79′ Σουτ του Καρατζάογλου, μπλόκαρε ο Τζήμας.
89′ Ο Τζήμας νικήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι σε τετ α τετ από το Μπενίσκο, όμως ο Παπαδήμας, κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα της ομάδας του, με προβολή απεσώβησε το βέβαιο γκολ.
90’+2′ Σουτ του Κατσιαμήτα, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Τσιαμπάση και Τζιουβάρα (Κοζάνης).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Δεμηρτζόγλου του Διαγόρα και οι Νικλητσιώτης, Παπαδήμας, Βεργος και Πετράκος της Νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (78’ Γεωργίου), Τσαγκαράκης (87’ Μίχος), Μπενίσκος, Μυλωνάς, Καράμπελας (60’ Κατσιαμήτας).
Στον πάγκο: Δημητρουλόπουλος, Αλυσανδράτος, Λαγδάρης, Βασίλιεβιτς.
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Μαλακασιώτης (85’ Αλεξανδρής), Νικλητσιώτης (76’ Σκοπελίτης), Κόλα (90′ Κόκκας), Κορέτα.
Στον πάγκο: Ματθαίου, Ράπτης, Χουζούρης, Τσιανάκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This