Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΟδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Καλλιθέα γνώρισε ο Αιγινιακός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League, στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” στις αντεπιθέσεις. Παρότι για ένα ακόμα παιχνίδι, η ομάδα της Πιερίας είχε καλή παρουσία, έμεινε στο φινάλε μόνο με τις εντυπώσεις, μιας και τα τέρματα του Γουόρντεν στο 21′ και του Σταματάκου στο 83′ χάρισαν το “τρίποντο” στο αθηναϊκό σωματείο, το οποίο έτσι ξεπέρασε στη βαθμολογία την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, “ρίχνοντάς” την κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Για τον Αιγινιακό, που έχει παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο η διαιτησία “προστάτεψε” τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε προσωρινά ο Ζγκούρι στο 40′. Η ομάδα της Πιερίας δε μπόρεσε, πέρα από αυτό το τέρμα, να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας της Καλλιθέας και

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Ο Μπουρντουζάν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε μπαλιά τρύπα στο Γκατζολάρι, αυτός όμως άργησε να κινηθεί προς τη μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Σταυριανός.
15′ Ο Ζούρκος τροφοδότησε το Γκατζολάρι, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
20′ Ο Σταματάκης έφυγε στην “κόντρα” και βρέθηκε απέναντι από τον Τόλιο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
21′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σέντρα του Σμυρλή από αριστερά, ο Γουόρντεν από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1 για την Καλλιθέα.
32′ Σουτ του Γκατζολάρι μέσα από την περιοχή, ο Σταυριανός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
40′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σέντρα του Ζούρκου από δεξιά, ο Ζγκούρι με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.
76′ Ευκαιρία για τον Αιγινιακό να πάρει προβάδισμα, με το Ζγκούρι να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά το Σταυριανό να διώχνει με δυσκολία τη μπάλα κόρνερ.
83′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Σταματάκος έφυγε μπροστά, σε ξαφνική αντεπίθεση για την Καλλιθέα, έχοντας δεχτεί τη μπάλα από τον Κρεββατά, απέφυγε το Γιαζιτζόγλου και από κοντά “έγραψε” το 1-2.
88′ Μεγάλη στιγμή για τον Αιγινιακό, όταν ο Γιαζιτζόγλου έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουρντουζάν από μισό μέτρο δε μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ζούγρας από την Κοζάνη με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Κοζάνης) και Δεμερτζή (Πέλλας). Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Ζούρκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατζολάρι και Λιόλιος του Αιγινιακού και οι Μπέλης και Σταυριανός της Καλλιθέας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος (85′ Τοπαλίδης), Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ (60′ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν.

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Σταμόπουλος, Τσώνης, Γκίνι, Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής (75′ Ηλιάδης), Γουόρντεν (58′ Κρεββατάς), Σταματάκος (90′ Τοπάλι), Πάτας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This