Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΝίκος Κουρμπανάς (προπονητής Καλλιθέας): “Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σπουδαία νίκη, χρειαζόμασταν μία εκτός έδρας νίκη, γιατί η ομάδα είναι πίσω στη βαθμολογία. Η ομάδα είναι ακόμη εγκλωβισμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πράγματι ήταν μεγάλη η νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να συνεχίσουμε, δεν πρέπει να μας συνεπάρει αυτή η κατάσταση. Έχουμε τα θέματά μας, θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε”.

Για το πώς είδε τον Αιγινιακό: “Δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δυσκολεύθηκε πολύ σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Έγιναν κάποιες καλές μεταβάσεις, κάποια καλά πράγματα και από εμάς, μία κλασική ευκαιρία. Στο θέμα της κλειστής άμυνας της δικής μας, ο Αιγινιακός προσπάθησε να παίξει από την άκρη, οι ομάδες προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερο δυνατό”.

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αιγινιακού): “Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, πολύ άδικο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι των δύο που μέχρι το 15’ ήταν αναγνωριστικό και η Καλλιθέα έβαλε ένα γκολ. Όχι μόνο το ισορροπήσαμε, αλλά βάλαμε και γκολ. Πήγαμε με ένα δίκαιο αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε υπερπροσπάθεια, προερχόμενοι από πολύ μεγάλα παιχνίδια και με τα Τρίκαλα και τα Χανιά. Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής, ήμασταν πρωταγωνιστές σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκε το γκολ και τρώμε ένα γκολ, όταν οι παίκτες μου πίστεψαν ότι αυτοί θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και κάπου εκεί δεχθήκαμε μία επίθεση, που δεν την σταματήσαμε με φάουλ, που θα έπρεπε. Η ομάδα του Αιγινιακού έχει μικρή βαθμολογική συγκομιδή. Είναι όμως μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει και έχει πάρει πολύ λιγότερα από αυτά που δικαιούται. Θέλει προσπάθεια, κατάθεση ψυχής, για να σηκώσει κεφάλι. Έχουμε τη διάθεση να μαζέψουμε πρώτα τα κομμάτια αυτής της ήττας, γιατί δεν ήταν καλή. Πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε σε ένα τέτοιο σημείο που με μεγάλη συγκέντρωση θα καταφέρουμε το στόχο μας στο δεύτερο γύρο”.

Για το αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες: “Το γήπεδο ήταν δύσκολο. Είναι θέμα και ικανότητας, ρέντας. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν είναι ικανοί. Ο Αιγινιακός γενικά βάζει γκολ. Με προβληματίζει κάποιες φορές η αμυντική μας λειτουργία και θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε”.

απομαγνητοφώνηση

Pin It on Pinterest

Shares
Share This