Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos“Χορταστικό” παιχνίδι, με πέντε γκολ, πέναλτι και αποβολή έγινε στο “Πύρρος Δήμας”, για τη 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τον Ερμή Εξοχής να κερδίζει με 3-2 τον ουραγό Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με εύστοχο πέναλτι του Γιαζιτζόγλου (το κέρδισε ο ίδιος).
Στο 47′ ο Γιαζιτζόγλου από σκόρερ, έγινε δημιουργός τροφοδοτώντας τον Εγγλέζο, ο οποίος με πλασέ “ζευγάρωσε” τα τέρματα του Ερμή.
Στο 50′ ήταν η σειρά του Εγγλέζου εκτός από γκολ να δώσει και ασσίστ στον Κυπαρίσση, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.
Η “απάντηση” των Λιτοχωρινών ήλθε στο 70′ με σουτ του Κεχαγιά και τον Κουκουνάρα, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι να τη στέλνει στα δίχτυα και να κάνει το 1-3.
Στο 80′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κουκουνάρα και ο Καρυοφύλλης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στο 88′ αποβλήθηκε ο Μυστακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Α. Κατσίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Λιτοχώρου: Μαλέσιος, Ι. Παπαδιαμαντής, Σ. Παπαδιαμαντής, Καψάλας (30′ Αγελαδάρης), Κεχαγιάς, Μάνος (70′ Γκέργκι), Μυστακίδης, Κουκουνάρας, Καρυοφύλλης, Ανδρεανίδης (65′ Ζορμπάς), Λιάγκας.
Ερμής Εξοχής: Ζιλφίδης, Κ. Δεληγιαννίδης (85′ Φαχουρίδης), Σόβα, Αλεξιάδης, Χαντζαρίδης, Δ. Βασιλείου, Ατανάσοφ (90′ Καραΐσκος), Βασιουρής, Εγγλέζος, Γιαζιτζόγλου, Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This