Επιλογή Σελίδας

Το διήμερο αυτό -αρχής γενομένης από σήμερα- περιλαμβάνει την τελευταία στροφή πριν τον τελικό του Coupe de la Ligue με τον πρώτο ημιτελικό να διεξάγεται απόψε στο Bordeaux. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Girondins de Bordeaux – Paris Saint-Germain     @ Matmut Atlantique, Bordeaux
Οι δύο ομάδες μπαίνουν στην αποψινή μάχη διανύοντας καλή περίοδο και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι μεν γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους τον τελευταίο μήνα και προέρχονται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Toulouse. Απόψε ωστόσο, θα βρουν μπροστά τους την Paris St.Germain που μετρά έξι διαδοχικές νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ.

Η προϊστορία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Γιρονδίνους κόντρα στους Παριζιάνους που έχουν μονοπωλήσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Έχουν υποστεί μόλις τέσσερις ήττες τα τελευταία 20 χρόνια μπροστά στο κοινό τους -παρ’ ότι μια απ’ αυτές ήταν για το Coupe de la Ligue ακριβώς πριν τρία χρόνια. Επιπλέον, βρίσκουν σχεδόν πάντα γκολ ενώ οι περισσότερες συναντήσεις τους είχαν γκολ εκατέρωθεν.

Δεδομένου ότι οι Γιρονδίνοι δύσκολα θα προλάβουν το τραίνο της Ευρώπης με τον φετινό ανταγωνισμό, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους στόχους της φετινής σαιζόν. Είναι πολύ πιο αμφίρροπο απ’ ότι απεικονίζουν οι αποδόσεις (πολύ χαμηλά ο άσος), ενώ πολύ πιθανό είναι ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα. Βασική μας επιλογή θα είναι τα 2-3 γκολ, για να καλύψουμε το ενδεχόμενο που δεν θα σκοράρουν αμφότερες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (Demi-finale)
22:00 FC Girondins de Bordeaux – Paris St.Germain 2 – 3 Goals (2.20) 1-4 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This