Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΠαρελθόν από τον πάγκο του Αιγινιακού πρέπει να θεωρείται ο Περικλής Αμανατίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας την οποία ανέβασε στη Football League το φετινό καλοκαίρι και διατηρεί μέσα στον στόχο της παραμονής.

Με δήλωσή του στη mikriliga.com, ο Αμανατίδης ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε στο Αιγίνιο και αποφεύγει να αποδώσει ευθύνες για τη λήξη της συνεργασίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος μου στον Αιγινιακό. Νομίζω πως είναι θετικός. Ανεβάσαμε άμεσα την ομάδα στη Β’ Εθνική. Είδαμε τον Ντίντακ να εξελίσσεται και να πηγαίνει στον Πλατανιά κι αναδείξαμε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που έχει λαμπρό μέλλον. Συγχρόνως δημιουργήσαμε ανταγωνιστική ομάδα, που το έδειξε με όλες τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και είναι μέσα στον στόχο της παραμονής.

Ευχαριστώ την οικογένεια Νιώπα για την αγάπη και τη στήριξη που μου έδειξαν, καθώς και τα αξιόλογα στελέχη του Αιγινιακού που γνώρισα και συνεργάστηκα. Ομάδα και παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί με την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών για τα προβλήματα που προέκυψαν, αλλά η ώρα στήριξης και συμπαράστασης.

Αυτή η εβδομάδα για μένα είναι πολύ σημαντική (έκβαση Koriopolis) και το αποτέλεσμά της θα καθορίσει και το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This