Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulosΤον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 την Αναγέννηση Κολινδρού στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Κολινδρού.

Χαρακτηριστική της υπεροχής των Καριτσιωτών είναι ότι έχασαν και δυο πέναλτι, με τον γκολκίπερ των “τσακαλιών” Τραούδα, να περιορίζει το εύρος της ήττας της ομάδας του.

Το “φιλμ” του αγώνα:
30′ Ο Τρικαλόπουλος ανατράπηκε από τον Μπαδέ μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης με το διαιτητή Συμεωνίδη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπέης, όμως νικήθηκε από τον Τραούδα.
45′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ταρασιάδης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Δαλαμήτρα και με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
73′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ελισιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ΑΕ Καρίτσας.
75′ Νέο χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Καρίτσας, με τον Ταρασιάδη (το κέρδισε ο ίδιος) να βλέπει τον Τραούδα να τον “νικάει” από τη “λευκή βούλα”.
88′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Δελαβερίδης έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Ταρασιάδη, ο οποίος με πλασέ “σφράγισε” τη νίκη της ΑΕ Καρίτσας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
90’+3′ Αποβολή του Λακασά με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καρίτσας: Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Τζιάμας, Ευθυμιάδης, Μπουτογιάννης, Μπέης, Τρικαλόπουλος (73′ Μητράκας), Ελισιάδης, Ταρασιάδης, Παπαστεργίου (87′ Δελαβερίδης), Μαυρίδης (89′ Τσιμήτρης).
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Λακασάς, Μπαδές, Μυσιούδης, Κακατάτσιος, Ρούτσι, Μπουλάρι (62′ Μπαντές), Φουλίδης (38′ Μουχτάρι-81′ Κουκούδας), Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Μαντζουράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This