Επιλογή Σελίδας

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής επιβεβαιώνουν την κλάση τους στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Μαϊάμι, ενώ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η Βασιλεία Καραχάλιου.

ο δίδυμο των χάλκινων Ολυμπιονικών του Ρίο, είχε εξαιρετική μέρα. Με 2η και 1η θέση στην 3η και 4η ιστιοδρομία αντίστοιχα ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς ποινής. Μάντης και Καγιαλής είναι τα φαβορί για την επικράτηση στην κατηγορία των 470, με τους Αυστριακούς Σμιντ-Μαχρ να ακολουθούν με επτά βαθμούς ποινής και τους Ιάπωνες Ντόι-Κιμούρα να μοιράζονται την τρίτη θέση με τους Ιταλούς Φεράρι-Καλαμπρό με 12 βαθμούς.
Στην κατηγορία των γυναικών, Μπόζη και Κλωναρίδου παρέμειναν στη 10η θέση, ολοκληρώνοντας τις ιστιοδρομίες της δεύτερης μέρας σε 5η και 9η θέση.
Σε ελληνοβελγική μονομαχία εξελίσσεται η κατηγορία λέιζερ ράντιαλ, με την Βασιλεία Καραχάλιου να συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Μαϊάμι. Η Ελληνίδα ιστιοπλός με 4η και 2η θέση στις ιστιοδρομίες της 2ης μέρας, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με επτά βαθμούς ποινής, πίσω από τη Βελγίδα Έβι Βαν Ακερ που προηγείται με τέσσερις. Στην τρίτη θέση ακολουθούν τρεις αθλήτριες με 20 βαθμούς.
Στα λέιζερ, ο Παύλος Κοντίδης είχε εξαιρετική μέρη Μία πρώτη και μία τρίτη θέση τον ανέβασαν στην τέταρτη της γενικής κατάταξης έχοντας 19 βαθμούς ποινής. Ο Κύπριος ιστιοπλόος δεν ξεκίνησε καλά (32ος και 15ος στις πρώτες ιστιοδρομίες), βρήκε όμως το ρυθμό του και κυνηγά την πρώτη θέση. Μετά τις τέσσερις πρώτες ιστιοδρομίες προηγείται ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Μπερνάζ με 12 βαθμούς και ακολουθούν ο Εσθονός Καρλ Μάρτιν Ράμο με 12 επίσης και ο Βρετανός Νικ Τόμπσον με 15.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This