Επιλογή Σελίδας

Με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο θα γίνει το Σάββατο (28/1) η ημερίδα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, αφού η δράση θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με ημερίδα για μίνι και ΠΠΒ-ΠΚΒ και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με τους αγώνες για τις μεγάλες κατηγορίες.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, μετά την ατυχία της περασμένης εβδομάδας – ακυρώθηκε η πτήση της και δεν κατάφερε να φτάσει στη Γαλλία για να αγωνιστεί στη Νάντ – θα κάνει τον πρώτο της αγώνα, στη σεζόν, στα 60 μέτρα με εμπόδια, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ντεμπούτο στη σεζόν και για την Κατερίνα Δαλάκα, που το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) γύρισε από τη Ν. Άφρική και το Σάββατο (28/1) θα ξεμουδιάσει με συμμετοχή στα 60 μέτρα. Στην κούρσα της μιας ανάσας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και η Παναγιώτα Βενιέρη και οι νεάνιδες Σοφία Ιωσηφίδου και η Αννα Κιάφα, η οποία θα αγωνιστεί στα 60 και στα 100 μέτρα.

Στο ίδιο αγώνισμα θα τρέξουν και οι Μαρία Κουμπούνη και Κατερίνα Σαρρή, που έδωσαν το παρών και στις ημερίδες που προηγήθηκαν. Στο μήκος δήλωσε συμμετοχή η Αθανασία Πέρρα, που ευελπιστεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ύστερα από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος θέλει να κάνει έναν ακόμη δυνατό αγώνα στο επί κοντώ, ενώ στα κορίτσια ξεχωρίζει η Ελένη Πόλακ και οι νεαρές Μυρτώ Κασσωτάκη και Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Η ομοσπονδία έχει καταφέρει με τη διεξαγωγή ημερίδων στον Αγιο Κοσμά να δώσει αγωνιστικές ανάσες στους αθλητές όλων των ηλικιών κα επιπέδων. Η έλλειψη κλειστού σταδίου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη δράση του χειμώνα με τον Αγιο Κοσμά να είναι πλέον η μόνη σταθερή βάση αθλητών και σωματείων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This