Επιλογή Σελίδας

FA Cup και ντέρμπι στο πρόγραμμα

ΠΣΚΔ, ίσον… μπαλίτσα, μεταξύ άλλον. Η δράση στα γήπεδα της Ελλάδας είναι στον Sport24 Radio 103,3 ενώ δεν έχει στο πρόγραμμα Premier League μιας και διεξάγονται οι αγώνες των «32» του FA Cup, διοργάνωση που μεταδίδει η Nova, η οποία δείχνει φυσικά τη Super League. Ποια ματς αγγλικού Κυπέλλου θα δούμε; Απόψε στις 21:45 το Ντέρμπι – Λέστερ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, αύριο Σάββατο στις 14:30 το Λίβερπουλ – Γουλβς από το Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, στις 17:00 το Τσέλσι – Μπράντφορντ από το Novasports 5 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και στις 19:30 το Σαουθάμπτον – Άρσεναλ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Την Κυριακή στις 18:00 μεταδίδεται το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουίγκαν από το Novasports 5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Κατά τα λοιπά, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν σπουδαία ματς. Όπως το ντέρμπι κορυφής Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό την Κυριακή στις 22:00 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV ξεχωρίζουν τα ματς Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο στις 16:30 το Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά και στις 17:15 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Από το κυριακάτικο πρόγραμμα δεσπόζουν στις 13:00 το Μπέτις – Μπαρτσελόνα από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου και στις 16:00 το Σασουόλο – Γιουβέντους από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.

Live streaming

Δύο παιχνίδια της Α2 θα μεταδώσει αποκλειστικά το Eurohoops αύριο Σάββατο σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία. Για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών θα μεταδοθούν από το eurohoops.netο ι αγώνες Δούκας-Πανιώνιος και Χολαργός-Ηράκλειο (σε συνεργασία με το sportshero.gr). Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο στις 17.00. Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών θα μεταδοθεί ο αγώνας Παπάγου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου από το sportaltv.gr. Ο αγώνας θα γίνει στις 29/1 στις 17.00. Θα δείξει, επίσης το sportaltv.gr, το Προοδευτική – Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή στις 15:00 για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Από το δε telesport.gr θα μεταδοθούν το Σάββατο στις 17:00 η μάχη των γειτόνων Άγιος Ιερόθεος – Ιωνικός για τη Γ’ Εθνική από το γήπεδο του Ηφαίστου και στις 18:00 η αναμέτρηση Μαρκόπουλο – Θέτις Βούλας για την Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Όλο το παρασκήνιο από τον μεγάλο τελικό Φέντερερ – Ναδάλ

Το πρώτο από τα τέσσερα grand slam της χρονιάς, ολοκληρώνεται την Κυριακή (29/1) στη Μελβούρνη και η εκπομπή «Top Spin», με τον Σωτήρη Κωσταβάρα θα αναλάβει τη Δευτέρα στις 20:00 στο Cosmote Sport 6 να μεταφέρει τις εικόνες και τις πληροφορίες που ξεχώρισαν από την μεγάλη συνάντηση του Ρότζερ Φέντερερ με τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Australian Open, που θα μεταδοθεί από Cosmote TV και Nova μέσω του Eurosport (Κυριακή 29/01, 10:30). καλεσμένη στο στούντιο της Cosmote TV θα είναι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Λένα Δανιηλίδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζει το αφιέρωμα στη Mίριανα Λούσιτς-Μπαρόνι, την 34χρονη που αντιμετώπισε την Μαρία Σάκκαρη, στον τρίτο γύρο και αποκαλύπτεται στα κανάλια Cosmote Sport.

Τράγκας out, Κωστόπουλος in

Έπειτα από δέκα χρόνια ραδιοφωνικής παρουσίας στον Real FΜ, ο Γιώργος Τράγκας δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του. «Ο Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του» ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού, στον οποίο εντάσσεται ο Πέτρος Κωστόπουλος με εκπομπή ποου θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, 15:30 – 17:00».

Και Λιβάνης για ΔΟΛ

Ως… μη επαρκή χαρακτήρισαν οι πιστώτριες τράπεζες την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για τον ΔΟΛ και ετοιμάζονται για να θέσουν την επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής «εκκαθάρισης». Ο Σαββίδης 80% και οι τράπεζες μίλησαν για 60% αναφορικά με το «κούρεμα» των δανείων του ΔΟΛ, την ώρα που ακούγεται έντονα το όνομα του εκδότη του ομώνυμου οίκου, Ηλία Λιβάνη, γιου του ιδρυτή της επιχείρησης και άλλοτε υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί Ανδρέα), Αντώνη.

Εξώδικο «Unfollow» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

To περιοδικό Unfollow και ο υπεύθυνος έκδοσης Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος έστειλαν εξώδικο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γιατί; Επειδή «εξακολουθεί, με αυξανόμενη ένταση, να διαδίδει από τα ΜΜΕ κατασκευασμένα και.. ψευδή γεγονότα κατά κύριο λόγο για τον υπεύθυνο έκδοσης του περιοδικού, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, αλλά και για άλλους συντελεστές του Unfollow, καθώς και για άλλα πρόσωπα που σχετίζονται είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μαζί μας», όπως αναφέρεται.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This