Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 82-70 από τον ΦΟ Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εκ των πρωτέρων αναμενόταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Βαφύρα. Ο βαθμός δυσκολίας όμως ήρθε να γιγαντωθεί πριν το παιχνίδι καθώς υπήρξαν πάρα μα πάρα πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα ταξίδεψε με μόλις έξι παίκτες στην αποστολή και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν από μικρό έως και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ανά παιχνίδι, ενώ 6ος παίκτης ήταν και ο Αντώνης Ζαρκανέας (γεννημένος το 2002) που είχε απλά ακόμα μία παρουσία σε φύλλο αγώνα του πρωταθλήματος χωρίς όμως συμμετοχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν λίγο μουδιασμένοι και μετά το αρχικό 0-4, έβαλαν μπροστά τις μηχανές τους. Σχετικά εύκολα κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να τελειώσουν το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 22-10. Φάνηκε όμως πως αυτό το δεκάλεπτο ήταν ικανό να βοηθήσει τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αγώνα έτσι ώστε να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Και ξαφνικά είδαμε τους έξι να παλεύουν για να καταφέρουν αυτό που θα έπρεπε να καταφέρουν δώδεκα. Πάλεψαν όλοι τους και με τον 16χρονο Σαραπτσή να συμπληρώνει την πεντάδα (αγωνίστηκε 37 λεπτά συνολικά) και τον Ζαρκανέλα να βοηθάει τα μέγιστα (20 λεπτά συμμετοχής), κατάφερε η ομάδα από εκεί και ύστερα να σταθεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και να παλέψει το παιχνίδι.

Το 2ο ημίχρονο κύλισε όπως και το δεύτερο δεκάλεπτο, μέσα από την υπερπροσπάθεια και την συγκέντρωση των παικτών του Βαφύρα, οι οποίοι προσπάθησαν να καλύψουν την κούραση αλλά και την απειρία τους. Όλοι τους πραγματικά προσπάθησαν πολύ για να σταθούν στον αγώνα με αξιοπρέπεια και το κατάφεραν και με το παραπάνω. Το επιμέρους σκορ του 2ου ημιχρόνου ήταν 45-46 και έτσι διαμορφώθηκε και το τελικό 82-70 με την διαφορά δηλαδή που εξασφάλισαν οι γηπεδούχοι από το πρώτο δεκάλεπτο.

Διαιτητές: Καραμανλής – Κορδάλης.

Δεκάλεπτα: 22-10, 37-24, 66-52, 82-70.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Αμπάρης 3, Κανονίδης, Σαμαρτσίδης 2, Τοπαλίδης 7, Ζερζής, Μπεγλόπουλος 11 (2), Παπαβραάμ 10 (2), Αβραμίδης 24 (8), Αμανίδης, Μακρόπουλος 25, Αργυρός, Τόγκας.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Καραμπατάκης 12 (4), Μαντζόλης 14, Σαραπτσής 9 (1), Ψαρρός 29 (3), Ελευθεριάδης 3, Ζαρκανέλας 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This