Επιλογή Σελίδας

Τέσσερις και πλέον μήνες μετά τον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες μετά την κατάκτηση του διαμαντιού, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση κατακτώντας την Πρώτη θέση στο Grand Prix της Βοστώνης με άλμα στα 4.63μ.

Η περίφημη κόντρα της Τζεν Σουρ με την Κατερίνα Στεφανίδη στη Βοστόνη έμεινε στα λόγια. Η Ελληνίδα “χρυσή” ολυμπιονίκης του Ρίο επικράτησε του αγώνα με καλύτερο άλμα στα 4,63 μ. δίχως να νιώσει αγωνιστική πίεση, από τις αντίπαλους της.

Η Τζεν Σουρ βρέθηκε σε άσχημη μέρα και ολοκλήρωσε τον αγώνα της…πριν τον ξεκινήσει με τρία άκυρα στα 4,53 μ., ενώ η Αλίσα Νιούμαν δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 4,63 μ. και έμεινε δεύτερη με 4,53 μέτρα.Πολύ χαμηλά έμεινε η Μέρι Σάξερ (4,23 μ.), ενώ ακόμη χαμηλότερα οι υπόλοιπες τρεις αθλήτριες που συμπλήρωσαν τον αγώνα.

Το επόμενο ραντεβού για την αγαπημένη μας αθλήτρια είναι στις 5 Φεβρουαρίου στο Κλερμόν Φεράν.
pegasus_LARGE_t_1301_107402089
 
Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της δήλωσε στο katerinisport.gr και στον Γιάννη Πασσά:
“Ένιωσα αρκετά καλά και περίμενα ένα μεγαλύτερο ύψος αλλά ήταν λίγο περίεργος αγώνας γιατί δεν είχα συναγωνισμό. Η προπόνηση έχει πάει καλύτερα από κάθε άλλη χρόνια. Σαφώς ο μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο αλλά περιμένουμε κάτι καλό και στο πανευρωπαϊκό κλειστού. Πιστεύω ότι στους επόμενους αγώνες που θα υπάρχει καλύτερος συναγωνισμός να ξεκινήσουν να ανεβαίνουν και οι επιδόσεις”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This