Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Πέρασε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ο Ποσειδώνας Π.Π.Π. αφού μετά το 0-3 του πρώτου ημιτελικού κέρδισε 4-0 τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου στο γήπεδο των Νέων Πόρων. Οι Νότιοι θα βρεθούν στον τελικό του νομού μας μετά από 15 χρόνια και την χρονιά 2001/2002 και θα αντιμετωπίσουν την Α.Ε. Καρίτσας.

Στα του παιχνιδιού,οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 30′ λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκανάβα να πλασάρει από κοντά μετά από απόκρουση του Παπανικολάου σε σουτ του Αποστολίδη. Το 2-0 έγινε 2 λεπτά αργότερα με αυτογκολ μετά από λάθος της άμυνας του Γ.Α.Σ.Το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0 με τον Κολαξίδη να σκοράρει από την μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού αφού ουσιαστικά είχε τελειώσει η υπόθεση πρόκριση και σημειώθηκε άλλο ένα τέρμα στο 60′ λεπτό με όμορφο σουτ του Τσικαδέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που βρήκε τους παίχτες του Ποσειδώνα να παναηγυρίζουν την πρόκριση τους στον τελικό.Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ποσειδώνας έχει βαριά ιστορία στον θεσμό του κυπέλλου καθώς έχει 5 κατακτήσεις και μάλιστα συνεχόμενες σε σύνολο 6 τελικών .

Α.Ε. Ποσειδών Π.Π.Π.: Ταταρίδης, Γκουδάρας ,Αποστολίδης, Παυλίδης, Γκανάβας (46′ Ταντής), Οικονόμου (61′ Χρυσόπουλος), Θ. Στούμπος, Γαλάνης, Κολαξίδης, Σδούγκας (73′ Κυρτέγος), Τσικαδέρης.

Γ.Α.Σ. Σβορώνου: Παπανικολάου (36′ Ξανθόπουλος), Αβριωνίδης, Χ. Βούλγαρης, (56′ Β. Σκαμπαρδώνης), Δημητριάδης, Δεληγιάννης, Ρούντο, Ναρίνογλου, Μοσχολούρης, Γ. Σκαμπαρδώνης, Ν. Βούλγαρης, Καταχιώτης (56′ Μυστρίδης).

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This