Επιλογή Σελίδας

advertisement_rainΗ Αναγέννηση Σφενδάμης ήταν η νικήτρια με 2-1 στα Ρυάκια επί του Πιερικού, στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα το οποίο αύξησε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες στους έξι βαθμούς, με τους Σφενδαμιώτες να έχουν 35 βαθμούς και την ομάδα των Ρυακίων να βρίσκεται στους 29.

Το παιχνίδι “σημαδεύτηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό του Συρόπουλου στο 36′, με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζεται στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης.

Αυτός που προηγήθηκε ήταν ο Πιερικός Ρυακίων στο 8′ με κοντινό πλασέ του Κονιανή.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ με τον Σταύρε να προωθεί το μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος σέντρα από τα δεξιά.
Στις καθυστερήσεις του α’ μέρος, ο Μαυρομάτης με “λόμπα” διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ντασιόπουλος ενώ βοηθοί του ήταν οι Γιαμούζης και Ζέρβας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός Ρυακίων: Τσαγκαράκης, Τ. Συρόπουλος, Α. Συρόπουλος (λ.τ. 36′ Λιοτήρης), Στέφος, Γ. Κακάνης (72′ Αδαμίδης), Χαστάς (77′ Κεραμιδάς), Χ. Κακάνης, Μπαμπατζιάννης, Μάνης, Παππάς, Κόνιανης.
Αναγέννηση Σφενδάμης: Τσιλιμίγκρας, Παυλίδης, Τραγάκης, Β. Μαυρομάτης, Γρηγοριάδης, Αλίσα (85′ Στεφανίδης), Τσαντεκίδης, Μιχαηλίδης, Σταύρε, Γ. Μαυρομάτης, Κεβάνι (83΄ Σαββίδης).advertisement_trellopoulos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This