Επιλογή Σελίδας

Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός, γι’ ακόμα μία εβδομάδα συνεχίζουν τις κρίσιμες αναμετρήσεις τους, στην EuroLeague. Live μεταδόσεις, ρεπορτάζ και σχόλιο συνθέτουν το… σκηνικό.

Η 22η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

Την Πέμπτη στις 21:15 ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ και την Παρασκευή (10/02, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τηλεοπτικά, το Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ μεταδίδεται από την ΕΡΤ 2 την Πέμπτη στις 21:15 σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Όλα τα άλλα ματς είναι των αθλητικών καναλιών της Nova με το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις την Παρασκευή στις 21:00 από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Η ΕΡΤ3 στον ρυθμό του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει δύο έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές με τίτλο “Η ΕΡΤ3 στον ρυθμό του τελικού κυπέλλου μπάσκετ”, πριν και μετά τον τελικό της 18ης Φεβρουαρίου, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη που θα διεξαχθεί στο “Nick Galis Hall”.  Πριν την έναρξη του τελικού θα μεταδοθεί εκπομπή από τις 16:20 έως τις 17:00, περιλαμβάνοντας απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο του τελικού, ρεπορτάζ από τις αφίξεις των φιλάθλων των δύο ομάδων και τα τελευταία νέα των δύο φιναλίστ, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.  Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού , στις 19:30, θα υπάρξει νέα εκπομπή με ζωντανές συνδέσεις στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και σχολιασμό από καλεσμένους.

Η αδρεναλίνη στο κόκκινο για το WRC αποκλειστικά στην Cosmote TV

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ μπορεί να άλλαξε ομάδα, αλλά δεν άλλαξε συνήθειες και τερμάτισε πρώτος στην εκκίνηση της σεζόν του WRC, στο Μόντε Κάρλο, που παρακολουθήσαμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην Cosmote TV. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα, συμφώνησε με την Μ-Sport και τρέχει πια με FordFiesta, μετά την απόσυρση της Volkswagen Motorsport από τη διοργάνωση. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Ακολουθεί το δεύτερο στη Σουηδία, με την πρώτη σύνδεση να γίνεται την Πέμπτη 9/2, στις 21.00 (Cosmote Sport 5HD). 

Το Σάββατο 11/2, στις 16.00 τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα ταχύτητας στη διάσημη ειδική διαδρομή Βαργκάσεν, που έχει ως highlight το άλμα στο Colin’sCrest. Το όνομα οφείλεται στον ΚόλινΜακρέι, ενός εκ των πιο θεαματικών οδηγών ράλι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ελικόπτερο το 2007. Οι διοργανωτές του WRC αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του με βραβείο για το μεγαλύτερο άλμα. Την Κυριακή 12/2, στις 13.00 απολαμβάνουμε το τελευταίο στάδιο του ράλι, γνωστό ως Power Stage, στο Tόρσμπι. Οι τρεις πιο γρήγοροι οδηγοί της PowerStage λαμβάνουν επιπλέον βαθμούς (3 ο πρώτος, 2 ο δεύτερος, 1 ο τρίτος).

Το WRC ξεκίνησε πρώτο μία συναρπαστική σεζόν για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς αποκλειστικά μέσω των Cosmote Sport καναλιών της Cosmote TV, θα δούμε όσα γίνουν στη Formula 1, το MotoGP, το NASCAR και τη Formula E.

“Socrates, το θρυλικό ελληνικό συγκρότημα”

Τους θρυλικούς Socrates και τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ροκ παρουσιάζει η “Μηχανή του χρόνου” με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στην ΕΡΤ1. Ο Αντώνης Τουρκογιώργης και ο Γιάννης Σπάθας, θυμούνται τα σχολικά χρόνια στον Πειραιά, όταν σχημάτισαν τους Persons, στους οποίους τραγουδιστής ήταν ο Ηλίας Ασβεστόπουλος, ο οποίος αργότερα έκανε τους 2002GR. Το επόμενο βήμα ήταν οι Socrates και ξεκίνησαν εμφανίσεις και μπήκαν δυναμικά στη δισκογραφία. Ο ήχος τους προκάλεσε αίσθηση και γρήγορα βρέθηκαν στο εξωτερικό. Η περιοδεία τους όμως κατέληξε σε περιπέτεια, καθώς οι ολλανδικές αρχές τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στη φυλακή επειδή δεν είχαν άδεια εργασίας.

Συμμετείχαν σε διάφορες ιστορικές συναυλίες και έγιναν συνώνυμο της μουσικής σκηνής “Κύτταρο”, στο οποίο συνωστίζονταν οι νέοι για να τους δουν. Η ηχογράφηση του δίσκου “Φως” με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους του ελληνικού ροκ. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι, ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει διεθνή καριέρα στις ΗΠΑ. Οι Socrates αρνήθηκαν να υπογράψουν το συμβόλαιο που τους προσφέρθηκε και έκαναν τελικά το δίσκο “Plaza”, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της προώθησης του δίσκου τους, έπαιξαν σε εμβληματικούς χώρους της αγγλικής ροκ σκηνής, ως support group στους UFO.

Όταν επέστρεψαν διαλύθηκαν και τα μέλη του ακολούθησαν πετυχημένες μουσικές καριέρες. Στην εκπομπή μιλούν επίσης, οι ντράμερ του συγκροτήματος Γιώργος Τρανταλίδης και Νίκος Αντύπας, ο ιδρυτής των 2002GR Ηλίας Ασβεστόπουλος και ο Δημήτρης Πουλικάκος.

Από τη Δευτέρα 13/2 όλα αλλάζουν στον ΣΚΑΪ

Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όλα αλλάζουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Καθημερινά, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο, θα παίζει το “ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 3” με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (Δευτέρα –Παρασκευή στις 3.00 το μεσημέρι). Καθημερινά, στις 17:40 έρχεται στον ΣΚΑΪ το “RODEO” με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναϊδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη. Μια εκπομπή που προσεγγίζει και αναδεικνύει θέματα και πρωταγωνιστές της επικαιρότητας με φαντασία, χιούμορ, διάθεση ανατροπής και κριτική ματιά. Τη σκυτάλη παίρνει το ιστορικό τηλεπαιχνίδι “ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ” που επιστρέφει ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καθημερινά στις 8 παρά δέκα κάνει παζάρι με διαγωνιζόμενους, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, θα μεταδίδεται στις 8 το βράδυ. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και οι καταξιωμένοι αναλυτές του, που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη του κοινού θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, με άποψη και θάρρος.

Αμέσως μετά, στις 9 το βράδυ, το “Survivor” κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στον Άγιο Δομήνικο, εικοσιτέσσερις άνθρωποι,(11 γνωστοί και 13 …κοινοί θνητοί) καλούνται να επιβιώσουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Mία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Ελλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This