Επιλογή Σελίδας

Το τμήμα πετοφαίρισης του Αρχέλαου συμφώνησε σε όλα με τον Στέφανο Νανά, ο οποίος θα αναλάβει την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως σας ενημέρωσε χθες, αποκλειστικά το katerinisport,gr, η Διοίκηση του Αρχέλαου βρισκόταν πολύ κοντά στο να καλύψει το κενό στον πάγκο των Ανδρών μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Στούπα. Όπερ και εγένετο καθώς Αρχέλαος και Στέφανος Νανάς συμφώνησαν σε όλα, με τον έμπειρο Θεσσαλονικιό προπονητή να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και να φέρει εις πέρας την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α2.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Διανύει τον δέκατο τρίτο χρόνο της προπονητικής του καριέρας με πλούσια προϋπηρεσία σε πάγκους ομάδων της Α2 (Επίκουρος Πολίχνης, Αίας Ευόσμου, Άρης Θεσσαλονίκης), αλλά και της πρώτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας (Ηρακλής, ΑΕΚ).

Από το πλήθος των διακρίσεων που έχει επιτύχει ως προπονητής, ξεχωρίζουν η κατάκτηση της 4η θέσης στην Α1 και της 2ης στο Champions League, με τον Ηρακλή το 2009, καθώς και η κατάκτηση του League Cup με την ΑΕΚ το 2014.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Ο Στέφανος Νανάς αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες σήμερα το βράδυ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This