Επιλογή Σελίδας

Την ερχόμενη εβδομάδα επαναρχίζουν το Champions και το Europa League με μεταδόσεις όλων από την Cosmote TV και μιας από την ΕΡΤ. Την άλλη Πέμπτη 16/2 παίζουν Ολυμπιακού – Οσμανλίσπορ (20.00, Cosmote TV Sport 2 HD) και ΠΑΟΚ – Σάλκε (22.05, Cosmote TV Sport 3 HD), με το κανάλι να ετοιμάζει pre και post game εκπομπές.

Την Τρίτη θα δούμε Μπενφίκα – Ντόρτμουντ (Cosmote TV Sport 1 HD) και Παρί – Μπαρτσελόνα (Cosmote TV Sport 2 HD), και την Τετάρτη Ρεάλ – Νάτολι (Cosmote TV Sport 1 HD) και Μπάγερν – Άρσεναλ (παιχνίδι που θα δείξει και η ΕΡΤ1).

Την Πέμπτη θα είναι η ώρα των «32» του Europa League. Στις 20.00 θα μεταδοθούν ακόμα τα Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα (Cosmote TV Sport 4 HD), Γάνδη – Τότεναμ (Cosmote TV Sport 5 HD), Θέλτα – Σαχτάρ (Cosmote TV Sport 5 HD) και Άλκμααρ – Λιόν (Cosmote TV Sport 8 HD). Στις 22.05 θα μεταδοθούν το Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ (Cosmote TV Sport 4 HD), το Βιγιαρεάλ Ρόμα (Cosmote TV Sport 5 HD) και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεντ Ετιέν (Cosmote TV Sport 8 HD).

Το πάνε δικαστικά στον ΔΟΛ

Την ανάκληση της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο ΔΟΛ, ζητούν με προσφυγή τους οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος. Με την αίτηση μεταρρύθμισης -όπως είναι η νομική ορολογία- που προσδιορίστηκε να συζητηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 13:00, ζητείται από το Πρωτοδικείο η ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής, ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Σύμφωνα με την αίτηση, η απόφαση να μην παραμείνει ανοικτός ο τραπεζικός λογαριασμός δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Τονίζεται, δε, πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παραμείνουν ενεργά τα Μέσα του ΔΟΛ, ΔΟΛ, ενώ επισημαίνεται πως εξαιτίας της έλλειψης χαρτιού δεν κυκλοφόρησαν σήμερα «Τα Νέα». Επίσης, αναφέρεται ότι με το καθεστώς που διαμορφώθηκε, με την άρνηση του προέδρου να παραμείνει λειτουργικός ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, θα απαξιωθεί η περιουσία των τραπεζών. Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια την ώρα της συζήτησης στο Πρωτοδικείο.

Πόρταλ για τα εργασιακά!

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε πρόσφατα το voucherergasia.gr. Πρόκειται για το πρώτο θεματικό πόρταλ στο Ηράκλειο της Κρήτης που ασχολείται με εργασιακά, προκηρύξεις, ΟΑΕΔ, θέσεις εργασίας, επιχειρηματικότητα, εκπαίδευση. Και κατά καιρούς φιλοξενεί συνεντεύξεις τοπικών παραγόντων. Καλοτάξιδο!

Εκπομπή για τη… βόμβα!

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την επιχείρηση μετακίνησης των 72.000 κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης και την απομάκρυνση της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από το Κορδελιό μεταδίδει η ΕΡΤ3 την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 12:00. Με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με την περιοχή της επιχείρησης και τα σημεία συγκέντρωσης των πολιτών, καθώς και συνεντεύξεις με τους υπεύθυνους και ειδικούς, η ΕΡΤ3 καλύπτει το πρωτόγνωρο για τη Θεσσαλονίκη εγχείρημα.

Στην παρουσίαση είναι η Έλσα Ποιμενίδου και ο Βασίλης Κατσάρας και στην αρχισυνταξία η Τζένη Ευθυμιάδου και ο Ξάνθος Χύτας. Η σκηνοθεσία είναι του Απόστολου Τσιτσούλη και η παραγωγή του Θέμη Μαυροπεραστή. Ο 102fm του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 από τις 7 το πρωί της Κυριακής με ειδικό πρόγραμμα ενημερώνει τους ακροατές για την επιχείρηση με συνεχή ροή προγράμματος, ρεπορτάζ και τηλεφωνικές συνδέσεις στην περιοχή και τα σημεία συγκέντρωσης των πολιτών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This