Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στη “μάχη” της παραμονής πέτυχε ο Άρης Κοκκινοπλιτών, ο οποίος επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 της Αναγέννησης Κολινδρού στον Κολινδρό και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 11η θέση του πίνακα με 20 βαθμούς, με τα “τσακάλια” να βρίσκονται πλέον στη 12η θέση, ισόβαθμα με την ΠΑΕ Ποντίων με 19 βαθμούς. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ενημέρωση από το Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00, στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Άρη ήταν ο Χρήστος Βελώνης, ο οποίος άφησε για λίγο την επίθεση, φόρεσε τα “γάντια” του τερματοφύλακα και ήταν ο “φύλακας-άγγελος” της εστίας της ομάδας του, φωνάζοντας “παρών” σε αρκετές στιγμές, με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε στο 37′! Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, το κενό του…γκολκίπερ Βελώνη κάλυψαν με επιτυχία οι Ν’ Ντιαγιέ (1 γκολ και 2 ασσίστ), Μιχαλήτσιος (1 γκολ) και Λαγιώτης (2 γκολ).

Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Ν’ Ντιαγιέ, ο οποίος σκόραρε με πλασέ από τα αριστερά, σε ξαφνική αντεπίθεση της ομάδας του, μετά από προσποίηση του Παπαδόπουλου.
Στο 25′ ο Ν’ Ντιαγιέ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μιχαλήτσιος με προβολή έδωσε γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Άρη.
Στο 28′ Ο Μπουρανής έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Παναγιωτίδη, αυτός με το κεφάλι βρήκε τον Μαντζουράκη, ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά, με τον Βελώνη να παραχωρεί κόρνερ.
Στο 37′ ο Μαντζουράκης έκανε το σουτ, ο Βελώνης όμως απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 44′ η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπαδόπουλου. Ο Χρυσάφης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Βελώνης “κράτησε το μηδέν”, αποκρούοντας με τα πόδια.
Στο 47′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εύστοχο πέναλτι του Λακασά, σε μια παράβαση που υποδείχτηκε σε ανατροπή του Φουλίδη από τον Φακίτσα.
Στο 66′ από βαθιά μπαλιά του Ν’ Ντιαγιέ, ο Λαγιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού απέφυγε δυο αμυντικούς έδωσε εκ νέου “αέρα” δυο γκολ στην ομάδα του κάνοντας το 1-3.
Το τελικό 1-4 που “σφράγισε” το “τρίποντο” του Άρη Κοκκινοπλιτών πέτυχε στο 70′ ο Λαγιώτης με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος ολέθριο λάθος της άμυνας της Αναγέννησης.
Στο 80′ το δυνατό σουτ του Μαντζουράκη έξω από την περιοχή, έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Βελώνη.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Μπλέτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μυσιούδης (35′ λ.τ. Μπαδές), Μπατσαράς, Χρυσάφης, Κακατάτσιος, Μπουρανής, Λακασάς, Μαντζουράκης, Ρομπέρτο (35′ Φουλίδης), Παναγιωτίδης, Ρενάτο (60′ Α. Τραούδας).
Άρης Κοκκινοπλιτών: Βελώνης, Κυλώνης, Φακίτσας, Αμπατζίδης, Σκαμπαρδώνης, Μπιτσάνης, Παπαδόπουλος (46′ Δημητρίου), Ταβουκτσής, Μιχαλήτσιος, Λαγιώτης (88′ Τσιανάκας), Ν’Ντιαγιέ (90′ Λίλο).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This