Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου έκανε η ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ, η οποία επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο των Νέων Πόρων, για τη 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και διεύρυνε το προβάδισμά της από την αντίπαλό της στους οκτώ βαθμούς. Ο Ποσειδώνας έφτασε τους 52, έναντι 44 των Καριτσιωτών και πλέον η ομάδα της Νότιας Πιερίας πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτοπορία μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Μάλιστα, η νίκη των “Νοτίων”, η οποία ήταν η 15η συνεχόμενη (!), επιτεύχθηκε με ανατροπή, μιας και η ΑΕ Καρίτσας, σε ένα “μοιρασμένο” πρώτο μέρος, ήταν αυτή που προηγήθηκε με σέντρα σουτ του Μητράκα στο 32′, ο οποίος έτσι ολοκλήρωσε ιδανικά αντεπίθεση της ομάδας του.
Ο Ποσειδώνας που είδε την τύχη να του “γυρίζει την πλάτη” στο 15′ όταν ο Αποστολίδης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο β’ μέρος και αφού ισοφάρισεστο 63′ με κεφαλιά του Τροΐρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καλαμπάκα, μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-1 στο 78′ όταν ο Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Αποστολίδη και με πλασέ “νίκησε” τον Τσιλεγκερίδη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82′ ο Καλαμπάκας με άψογο πλασέ, βάζοντας έτσι το “κερασάκι στην τούρτα” της νίκης του Ποσειδώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευθυμιάδης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ: Γκεβρέκης, Τροΐρης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Χρυσόπουλος (63′ Κατσαρός), Οικονόμου, Κυρτέγος, Καλαμπάκας (87′ Θ. Στούμπος), Κολαξίδης, Σδούγκας, Γκανάβας (82′ Τσικαδέρης).
ΑΕ Καρίτσας: Τσιλεγκερίδης, Παπαστεργίου, Τζιάμας (72′ Τσιλιμίγκας), Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας (56′ Τρικαλόπουλος), Μπέης, Ταρασιάδης, Δεμιρτζόγλου (61′ Ελισιάδης), Μαυρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This