Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο “Γιάννης Καλλιανίδης” μεταξύ του γηπεδούχου Εθνικού Κατερίνης και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για τη 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο καθώς όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Για την εξέλιξη του αγώνα, υπήρχε ενημέρωση από το Χρήστο Ξανθόπουλο στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκαν στο 13′ από το κέντρο του γηπέδου (!), όταν ο Σταλίκας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε αναπάντεχα στο “παραθυράκι” του Αφαντζάνη για να γινει το 0-1.

Η αντίδραση των Σταθμιωτών ήταν άμεση και στο 31′ ο Γκόλιας με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπασμπανας έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1, σκορ με το οποόο “έκλεισε” το α’ ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και αφού πρώτα είχαν δοκάρι στο 70′, κατάφεραν στο 83′ να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Καρυώτη, σε φάση διαρκείας, και να πάρουν εναν πολύτιμο εκτός εδρας βαθμό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαμούζης, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Μητσιμπόνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Βαρβαρέζος, Σέου, Θεοδοσιάδης, Καπασακαλίδης, Δεληγιαννίδης, Μπασμπανάς, Γεμενετζίδης, Γκόλιας, Σκούρτι (18′ λ.τ. Μυστρίδης), Θωμαΐδης.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Α. Καλαϊτζίδης, Γκαντάς, Σταλίκας, Σ. Τσαουσίδης, Π, Τσαουσίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Νταμπαλάκης, Σταθάκης (78′ Καταχιώτης), Ναζλίδης (63′ Αλεξίου), Κωνσταντινίδης, Γουλιός (57′ Καρυώτης).

ρεπορτάζ: Χρήστος Ξανθόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This