Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ του Ντόση στο 79′ η Πύδνα Κίτρους έφυγε με το “τρίποντο” από τον Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και διατηρήθηκε στο -7 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ξεπερνώντας χωρίς απώλεια ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κίτρους ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τη γκέλα του Διαγόρα Σεβαστής και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από το σημερινό της αντίπαλο., συνεχίζοντας να ελπίζει στο…όνειρο της ανόδου! Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους “ερυθρόλευκους” εντός έδρας, για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, με σύμμαχο και την τύχη, εκμεταλλεύτηκε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες της στο παιχνίδι και…έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έφυγε όμως ηττημένος από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Δυνατό σουτ του Ευθυμιάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπατολίκα.
22′ Ο Σουάνης έκλεψε από τον Στούμπο και τροφοδότησε τον Μουκάμ, ο οποίος επιχείρησε συρτό σουτ με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Πύδνας.
28′ Βαθιά μπαλιά του Χολέβα για τον Ευθυμιάδη, αυτός από δεξιά σέντραρε παράλληλα με την εστία και ο Σουάνης από κοντά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
37′ Εκτέλεση κόρνερ του Ντόση, κεφαλιά του Δήμα, η μπάλα στη συμβολή των δοκών του Ολυμπιακού Βόλου.
45′ Συνδυασμός Σουάνη-Μουκάμ με σέντρα του τελευταίου, ο Οικονόμου από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
48′ Δυνατό σουτ του Κέρι έξω από την περιοχή, ο Παπατολίκας βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει πρώτα στο αριστερό του δοκάρι και έπειτα κόρνερ.
68′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι, απόκρουση Παπατολίκα και εν συνεχεία ο γκολκίπερ της Πύδνας μπλόκαρε προ του Σουάνη.
73′ Σουτ του Δωματά μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Παπατολίκας.
79′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ντόσος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χολέβα και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “γάμα” της εστίας του Κατσούλη.
85′ Διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για χέρι παίκτη της Πύδνας εντός περιοχής, μετά από προσπάθεια του Μουκάμ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπλούνας με βοηθούς τους Καλύβα και Λιτοσελίτη, όλοι τους από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χολέβας, Ζώνας και Μασάντο του Ολυμπιακού Βόλου και οι Σαμουηλίδης, Στούμπος, Τσατσαρής και Κόλα της Πύδνας Κίτρους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Οικονόμου, Σταύρου (55′ Αναστασίου), Μουκάμ, Δωματάς, Ευθυμιάδης (46′ Κέρι), Μασάντο, Σουάνης.
Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης (55′ Πιαστόπουλος), Καθάριος (90′ Μακράκης), Δήμας, Κυπαρίσσης (70′ Παπαδημητρίου), Ντόσης, Τσατσαρής.

φωτό και πληροφορίες: magnesiasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This