Επιλογή Σελίδας

Το γκολ του Σίμου Παπαδόπουλου στο 14′ ήταν αρκετό για να φτάσει ο Πιερικός στη νίκη επί της Αμβρακίας Κωστακιών και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ’ Εθνική. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ, για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου, μπροστά σε πολύ λίγους θεατές, ο Πιερικός ήταν πιο ουσιαστικός και εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες του απέναντι σε μια ομάδα την οποία άφησε πλέον οκτώ βαθμούς πίσω του, στην “κούρσα” της σωτηρίας.

Το “φιλμ” του αγώνα:
1′ Μετά από σέντρα του Λαζόπουλου ο Παπαδόπουλος στο 2ο δοκάρι έκανε το σουτ, με τον Βαρέλη να αποκρούει.
2′ Σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
9′ Σουτ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
14′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Λαζόπουλου, ο Παπαδόπουλος από το δεύτερο δοκάρι με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
25′ Κεφαλιά του Σεχολάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Μετά από ολιγωρία του αμυντικού διδύμου του Πιερικού ο Παππάς έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το κοντινό πλασέ, αναγκάζοντας τον Σοϊλεμέζογλου να αποκρούσει σε κόρνερ.
67′ Σουτ του Τσιώμη, μπλόκαρε ο Βαρέλης.
72′ Ο Σεχολάρι αντί να τροφοδοτήσει δίπλα στον Λαζόπουλο προτίμησε να “τελειώσει” ο ίδιος την προσπάθεια προ του εξερχόμενου Βαρέλη, ο οποίος τον έκοψε έξω από την περιοχή του.
75′ Η άμυνα του Πιερικού έκοψε την τελευταία στιγμή τον Σιδηρόπουλο, προτού γίνει απειλητικός.
85′ Σουτ του Μπεζεβέκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
89′ Σουτ του Θέμελη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνίου, με βοηθούς τους Μιχτατζίδη και Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Λούγκος, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος και Σεχολάρι του Πιερικού και οι Λίτος, Παπαρούνης και Σιδηρόπουλος της Αμβρακίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (74′ Νταντίνης), Συμεωνίδης (80′ Κολομπάκης) ,Λούγκος, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος (90’+ Γαλανόπουλος) , Λαζόπουλος.
Στον πάγκο: Κοκονόζι, Σαραηλίδης, Μάρκου, Ρέντι.
Αμβρακία Κωστακιών: Βαρέλης, Τάσιος (76′ Θέμελης), Λίτος, Μπελεβέτης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστακιώτης (55′ Μπαλαδήμας), Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Παππάς.
Στον πάγκο: Ρούμπος, Νικολάου, Μπότσαρης, Τσιατακός, Τάσιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This