Επιλογή Σελίδας

Άλλους δυο βαθμούς “πέταξε” ο Διαγόρας Σεβαστής, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Πιερίας έχασε και δυο πέναλτι! Ο Σαμανίδης στο 52′ ισοφάρισε το γκολ του Χ. Γεωργοπάλη από το 28′ με το οποίο προηγούνταν οι νησιώτες, όμως ο ίδιος παίκτης στο 65′ αστόχησε σε πέναλτι, ενώ την ίδια τύχη είχε και η εκτέλεση του Καλουσίδη στο 89′, με τον τερματοφύλακα Ριγανά να λέει “όχι” και στις δυο εκτελέσεις! Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η ομάδα του Διαγόρα έπεσε στην 4η θέση αφού είδε την Πύδνα να την ξεπερνάει στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
28′ Ο Χρ. Γεωργοπάλης με σουτ έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.
52′ Ο Σαμανίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Διαγόρα Σεβαστής, με σουτ.
65′ Χαμένο πέναλτι για τον Διαγόρα, με τον Ριγανά να αποκρούει την εκτέλεση του Σαμανίδη.
73′ Ο Γαστεράτος, έπειτα από σέντρα του Ν. Γεωργοπάλη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δε μέτρησε ως οφσάιντ.
90′ Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Μπενίσκου, όμως ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
90’+5′ Ο Διαγόρας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, όμως ο Ριγανάς είπε και πάλι “όχι” στον Καλουσίδη που ανέλαβε την εκτέλεση, με το 1-1 να παραμένει και να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πάνος με βοηθούς τους Κόττορο και Γιώτη, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Χρ. Γεωργοπάλης, Τζιάβος, Σπ. Στούπας, Γράντος, Ν. Γεωργοπάλης, Ντόμπρος (70’ Λέσσης), Ρούμπος (85’ Δ. Στούπας), Μάμαλος (60’ Καρβούνης), Γαστεράτος.
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (65′ Κατσιαμήτας), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Μυλωνάς (55′ Μίχος), Γεωργίου (87′ Αβραμίδης).

φωτό: corfusports.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This