Επιλογή Σελίδας

Ξανά στα περίπτερα

Χάρη στη θετική απόφαση του δικαστηρίου για τον ΔΟΛ και το αίτημα ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρεπόταν να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο Οργανισμός, τα «Νέα» θα επανακυκλοφορήσουν σήμερα.

Την είδηση επιβεβαίωση με ανάρτησή του στο Twitter, ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα» Παναγιώτης Λάμψιας.

Ξαναβγαίνουν στο περίπτερο οι δύο ιστορικές εφημερίδες και τα περιοδικά, παίζει πάλι το πρόγραμμα στο ΒΗΜΑ FM.

Το «σεντόνι» επιστρέφει…

…σε Cosmote TV αλλά και ΕΡΤ. Την Τρίτη μεταδίδονται στις 21:45 από το Cosmote Sport 1 το Μπενφίκα – Ντόρτμουντ σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά κι από το Cosmote Sport 2 το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του απεσταλμένου Στέφανου Αβραμίδη. Την Τετάρτη (επίσης αμφότερα στις 21:45) το Cosmote Sport 1 δείχνει το Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και το Cosmote Sport 2 το Μπάγερν Μονάχου – Αρσεναλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ματς που θα δείξει παράλληλα και η ΕΡΤ.

Stoiximan.gr Basket League…

…εμβόλιμη αγωνιστική και φουλ δράση. Την Τετάρτη μεταδίδονται από τη Nova στις16:00 το Ρέθυμνο– ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 16:30 ξεκινά το «Παίζουμε Ελλάδα λεπτό προς λεπτό» στο Novasports 2 με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, που θα καλύψει την παράλληλη μετάδοση των αγώνων ΠΑΟΚ – Λαύριο. Προμηθέας Πατρών – Απόλλων Πατρών και Τρίκαλα– Κύμη.

Στις 18:30 ξεκινά το Ολυμπιακός – Αρης από το Cosmote Sport 4 σε περιγραφή Κώστα Κατέβα και στις 19:30 το Παναθηναϊκός Superfoods – Δόξα Λευκάδας από το Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Βόλεϊ και πόλο στα κανάλια Novasports

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 19:00 και στην την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, καλεσμένος θα είναι ο Χρήστος Μπέλος. Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, θα αναφερθεί στη μεγάλη νίκη – ανατροπή του «τριφυλλιού» απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα μιλήσει για την πορεία των «πράσινων», αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Νωρίτερα, στις 18:00 θα προβληθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο με καλεσμένο τον πολίστα του Παλαιού Φαλήρου, Αργύρη Θεοδωρόπουλο. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 2 η αναμέτρηση Ελλάδα – Κροατία για το World League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Τέλος, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα προβληθεί από το Novasports5HD ο αγώνας Βουδαπέστη – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This