Επιλογή Σελίδας

Όταν μία κουβέντα γύρω από το ΝΒΑ έχει ως θέμα της το μέλλον του πρωταθλήματος, αναπόφευκτα η κουβέντα θα οδηγήσει και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πολύ περισσότερο δε όταν ο συνεντευξιαζόμενος είναι ο παίκτης με τον οποίον συγκρίνεται ο Ελληνας φόργουορντ από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο ΝΒΑ: ο Kevin Durant.

Ο σούπερ σταρ των Warriors μίλησε στo Podcast του Bill Simmons και έσταξε μέλι για τον “Greek Freak”, τον οποίον χαρακτήρισε “τρομακτικό” και τον εξήρε για τον τρόπο που δουλεύει. “Κοίταξε τον Γιάννη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρομακτικός. Είναι πιο αθλητικός από εμένα. Είναι πιο μακρύς από εμένα. Είναι γρηγορότερος. Θα γίνει πιο δυνατός από εμένα” είπε αρχικά ο “K.D.” για τον Ελληνα φόργουορντ. Οι καλύτερες ατάκες, όμως, είναι στη συνέχεια…

“Είδα πόσο σκληρά έπαιζε από την πρώτη χρονιά του. Ημουν σαν αυτόν. Πολλοί μου είπαν ότι με παρακολουθούσε, εγώ όμως δεν το γνώριζα. Μέχρι που παίξαμε στο Milwaukee μια φορά και ενώ έκανα προθέρμανση, τον παρατήρησα να με κοιτάζει όλη την ώρα. Είναι ωραίο συναίσθημα να μπορείς να εμπνέεις ένα νεαρό παιδί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ήθελα ανέκαθεν να κάνω. Να εμπνέω νεαρούς παίκτες. Ετσι πρέπει να συμβαίνει” συνέχισε ο Durant.

Το να βλέπω τον Γιάννη να παίζει καλά, είναι κάτι που το λατρεύω αυτή τη στιγμή. Είναι ένας από τους παίκτες που λατρεύω να παρακολουθώ. Τον βλέπω πολύ να παίζει και όταν τον αντιμετωπίζω ξέρω ότι αυτός ο τύπος είναι επικίνδυνος. Είναι καλό να εμπνέεις τους παίκτες που σε κυνηγούν. Όταν θα τα έχω παρατήσει, θα μπορώ να πω: «Γιάννη, τα πας καλά. Στα 30 σου θα είσαι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ αυτό το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για σένα»”.

Πηγή: NBA Greece

Pin It on Pinterest

Shares
Share This