Επιλογή Σελίδας

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισαν την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας γα σήμερα, από τις 18:00 έως 21:00 όλων των δημοσιογράφων και των τεχνικών, που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Μακεδονία, Mega, Skai, Star, E και ΑΡΤ), προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της DIGEA (Σωρού 26 στο Μαρούσι), διαμαρτυρόμενοι κατά του επικείμενου «μαύρου» στο Mega.

Τούτο σημαίνει ότι δεν θα βγάλουν δελτία ειδήσεων τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά μόνο η ΕΡΤ (στις 21:00).

Ειρήσθω εν παρόδω, δυναμικά ξεκίνησε προχθές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 20:00 (νέα ώρα). Η Σία Κοσιώνη έκανε 13,8% τηλεθέαση έναντι 12,5% του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Τούτα για τη ζώνη των 8: στις 7, τη Δευτέρα το δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε 23,7% μέσο όρο τηλεθέασης και του του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ έκανε 17,5%.

Βραδιά «σεντονιού», part 2

Απόψε από την Cosmote TV μεταδίδονται, στις 21:45, από το Cosmote Sport το Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και από το Cosmote Sport 2 το Μπάγερν Μονάχου – Αρσεναλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ματς που θα δείξει παράλληλα και η ΕΡΤ σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένους τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λοθάνο. Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση και τον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Νάπολι, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This