Επιλογή Σελίδας

Άλλη μία νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Όλυμπου Βροντούς στο γήπεδο των Νέων Πόρων. Το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.Το σκορ άνοιξε ο Κυρτέγος στο 12′ λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο γκολ για τους νότιους πέτυχε ο Κατσαρός με όμορφο τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Με αυτή την νίκη ο Ποσειδώνας έφτασε τους 55 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή με 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Καρίτσα ενώ ο Όλυμπος Βροντούς έμεινε στους 28 βαθμούς και την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Κύφο και Βασιλειάδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε. Ποσειδών Π.Π.Π.: Ταταρίδης, Τροΐρης, Αποστολίδης, Παυλίδης (76′ Τσικαδέρης), Γκανάβας (63′ Χρυσόπουλος), Οικονόμου, Κυρτέγος (81′ Γαλάνης), Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Σδούγκας, Κατσαρός.
Όλυμπος Βροντούς: Καλαιτζής, Σκούργιας, Περδίκης, Βελώνης, (34′ Περδίκης), Κορινιώτης, Μπάκουρας, Παρσαντανιάν, Σαββίδης (69′ Σπανός), Νούλας,Τσιμήτρης (78′ Πανωλής), Μιχαηλίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This