Επιλογή Σελίδας

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, κάτι που θα διατηρήσει “ζωντανό” το “όνειρο” της ανόδου, ο Διαγόρας Σεβαστής “δοκιμάζεται” στην Ιστιαία, κόντρα στην τοπική Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας, για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή (1-1 με δυο χαμένα πέναλτι για το Διαγόρα) αλλά και την εντός έδρας ήττα στο Βατάν, από τον Θεσπρωτό με 0-2, θέλει οπωσδήποτε να προσθέσει τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των προπορευόμενων ομάδων.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Κωστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δε μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Καρατζάογλου, Τσαγκαράκη και Δεμηρτζόγλου, καθώς και στον Τερζή, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο νεαρός τεχνικός για να συμπεριλάβει στην αποστολή είναι οι Αλυσανδράτος, Ρωμανίδης, Αβραμίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Καλουσίδης, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Κουμπούλα, Λαγδάρης, Μίχος, Μπενίσκος, Μυλωνάς, Σαμανίδης, Σκλιοπίδης, Τάχος και Χατζηκωνσταντίνου.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Βλάχος με βοηθούς τους Καλλή και Κυριακόπουλο, όλοι τους από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This