Επιλογή Σελίδας

“Μονόδρομος” είναι η νίκη για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ρήγα Φεραίο, για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, απέχοντας τρεις βαθμούς από τη γραμμή της σωτηρίας και πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει να κερδίζει, προκειμένου να μη δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, όσον αφορά στη “μάχη” της παραμονής.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Αχιλλέας έχει να κερδίσει από την 8η αγωνιστική, όταν και επικράτησε με 1-0 της Ιστιαίας, στη Νεοκαισάρεια, και έκτοτε μετράει εννέα ήττες και μόλις μια ισοπαλία, στο τοπικό ντέρμπι με τον Πιερικό, στις 11 Δεκεμβρίου.
Ο Γιώργος Καμπερίδης, στο τέταρτο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας (τρεις ήττες ως τώρα), δε θα έχει στη διάθεσή του τον γιό του, Χάρη, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του. Η βασική ενδεκάδα και οι επτά αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν από τον έμπειρο τεχνικό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γκορτσίλας με βοηθούς τους Αϊνάλη και Χαδήμογλου, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This