Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Δίας Δίου επί της ΠΑΕ Ποντίων 2012 με 1-0 στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Δίου ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Όσο για τους Ποντίους, πλέον βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, ένα βαθμό πίσω από τη σωτηρία.

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Δίου πέτυχε ο Ζαβαντίας στο 35′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουμορτζή και κακή απόκρουση της άμυνας των Ποντίων.

Οι Πόντιοι θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κ. Κατσαμάγκας σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δία, με το 0-1 να μην αλλάζει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Θεοδώρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΕ Ποντίων 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος (77′ Λυκούργος), Σαχμπάζοφ, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας, Μηλιώτης, Κ. Κατσαμάγκας, Π. Κατσαμάγκας, Μποστάντζι, Λαδένης (66′ Μαργαρίτης-86′ Κλιάνης).
Δίας Δίου: Σαρπότας, Αδαμίδης, Αργάνας, Παρλάντζας, Ζαβαντίας, Φωτίου, Τσουρέκας (88′ Ντετζάι), Σαφέτης, Β. Κατσαμάγκας, Κουμορτζής (75′ Ν. Κουτρουλός), Αντωνόπουλος (62′ Συρανίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This