Επιλογή Σελίδας

Ανταπόκριση από τα Ιωάννινα, Άννα Νούση

Ο Αρχέλαος Σαββίδης Team επικράτησε με 25-31 του ΑΟ Ιωαννίνων, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, αλλά στην συνέχεια ο Αρχέλαος Σαββίδης Team πήρε το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε εώς και τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία στο σκορ, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η ομάδα του Σωκράτη Σκούφα παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμη από την αντίπαλό της και κατάφερε να επανακτήσει τον έλεγχο στο σκορ και να φτάσει σε μία δίκαιη επικράτηση.

Διαιτητές: Ζαφειρόπουλος – Καζαντζίδης

Πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-6, 5-8, 8-10, 10-12 (ημιχ.), 13-14, 17-18, 19-19, 20-23, 23-27, 25-31.

ΑΟ Ιωαννίνων: Φωτιάδης, Μόσχος, Νάκος 6, Εξάρχου, Μπόγας 2, Παϊλας, Τζούκας 8, Γότσης 1, Βέργος, Σισμανίδης 6, Γκρουίδης, Γεωργίου, Εφαπλωματάς, Σήτας 2, Βέλλιος, Ζιώγος.

Αρχέλαος Σαββίδης Team (Σκούφας): Κοσμίδης Β., Κοσμίδης Η., Τριανταφύλλου 1, Ξεφτέρης, Ράπτης 2, Εγλλέζος 3, Ξώνης, Ραντζέλοβιτς 6, Θυμιόπουλος 2, Καϊμακάμης 1, Τσαβές, Χαραλαμπίδης 5, Δράντζιου, Ράντος 11.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αρχέλαου Σαββίδης Team, δήλωσε στην Άννα Νούση και στο katerinisport.gr:

“Ήταν ένα δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα ωραίο παιχνίδι. Η ομάδα των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, πάλεψε για τη νίκη και μας δυσκόλεψε αρκετά. Στο τέλος όμως, φανήκαμε πιο ψύχραιμοι και πήραμε μία πολύτιμη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΟ Ιωαννίνων”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This