Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Σβορώνου και Αναγέννηση Κολινδρού, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Σβορώνου, για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στο πρώτο παιχνίδι του Μπόμπαν Ρανγκέλοβιτς στον πάγκο των Κολινδρινών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9′, όμως δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν το προβάδισμα, απέναντι στα “τσακάλια” που ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και ιδιαίτερα στο β’ μέρος κυριάρχησαν, καταφέρνοντας όμως απλά να ισοφαρίσουν σε 1-1. Για το παιχνίδι  υπήρχε ενημέρωση από το Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
7′ Ο Μπέλμπας βρέθηκε απέναντι στον Ν. Τραούδα, αλλά το σουτ του έφυγε απελπιστικά άουτ.
9′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Νέτσικας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Παπαζήσης πετάχτηκε στην “καρδιά” της άμυνας των Κολινδρινών και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση Σβορώνου.
13′ Σουτ του Α. Τραούδα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
33′ Ο Μαντζουράκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Α. Τραούδας έπιασε την κεφαλιά από πολύ κοντά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
40′ Πολύ καλή στιγμή για την Αναγέννηση Κολινδρού να ισοφαρίσει με τον Μπουρανή να εκτελεί κόρνερ και τον Αργυρόπουλο να πιάνει κεφαλιά, όμως ο Δούλιας απέκρουσε σε κόρνερ.
70′ Σουτ του Λακασά από το ύψος της μικρής περιοχής, απέκρουσε σωτήρια ο Δούλιας.
73′ ΓΚΟΛ! 1-1: Εκτέλεση κόρνερ του Μπουρανή, δε μπόρεσαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων και ο Μαντζουράκης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
75′ Ο Μαντζουράκης απέφυγε τον Στεφανίδη από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, ο Φουλίδης έχοντας πλάτη στην αντίπαλη εστία επιχείρησε με τακουνάκι να σκοράρει, όμως ο Δούλιας μπλόκαρε.

Τον αγώνα διηύθηνε ο Ατματζίδης, με βοηθούς τους Βρούζο και Γεωρ. Λαφατζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Στεφανίδης, Τριανταφύλλου, Κατσιούλης (73′ Πανάγος), Παπαζήσης, Μπουρονίκος, Τσιντώτας, Νέτσικας, Μπέλμπας (90′ Χατζηβασιλείου), Σιγανός, Σαρρής.
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπατσαράς (46′ Φουλίδης), Μπαδές, Μυσιούδης, Αργυρόπουλος, Ρενάτο, Λακασάς, Μπουρανής, Α. Τραούδας, Παναγιωτίδης, Μαντζουράκης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This