Επιλογή Σελίδας

Σήμερα θα συμπληρωθεί η 12η ομάδα στο πρωτάθλημα της Handball Premier 2016-2017 μετά το κενό που δημιούργησε η αναστολή λειτουργίας του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Στο κλειστό της Κατερίνης, στις 18:00, το Σεριφάτο Αιγίου (2η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Ανδρών) θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα Χιλιώτης Δράμα 1986 (2η θέση του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών).

Η ομάδα του Αιγίου δεν θα έχει στην διάθεσή της κανένα καθαρόαιμο πίβοτ, αφού απουσιάζουν οι Τσεύλικος (κάταγμα στο δάχτυλο), Βασιλόπουλος (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω, ενώ η ομάδα της Δράμας θα παραταχθεί πλήρης.

Ο προπονητής του Σεριφάτου Kώστας Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Η προσδοκία και ο στόχος είναι να κερδίσουμε και να ανέβουμε. Δεν παίζουμε όμως μόνοι μας. Ο αντίπαλος έχει σύνολο με ομοιογένεια και έχει τον πρώτο λόγο, αφού πέρσι κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον όμιλο του. Η μεταγραφική ενίσχυση είναι μια πραγματικότητα, αλλά προσπαθούμε ακόμα να βρούμε χημεία και αυτό απαιτεί κάποιο χρόνο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Χιλιώτης Δράμα 1986 Σάββας Δεμερτζίδης είπε: «Μας δόθηκε μια ευκαιρία να ανεβούμε ξανά στην Handball Premier. Θα παίξουμε απελευθερωμένα χωρίς άγχος με στόχο να κερδίσουμε το ματς. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πρώτα απ’ όλα είναι ένα παιχνίδι νοκ- άουτ και αυτό έχει ιδιαιτερότητες. Το ότι έχουμε ίδιο κορμό και είμαστε χρόνια μαζί μας κάνει σίγουρα πιο ομάδα. Ωστόσο έχουμε απέναντι μας έναν σύλλογο με ποιότητα που έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Η ομάδα που θα βγάλει στο γήπεδο τα… όπλα της θα είναι και νικήτρια».

Δαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρατηρητής: Μπεμπέτσος, Κριτές: Ασκίδου- Παπαδοπούλου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This