Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε ένα γκολ του Ντόση στο 24′ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά, η Πύδνα Κίτρους έκαμψε την αντίσταση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου και εκμεταλλεύτηκε το 0-0 του Απόλλωνα Λάρισας με τον Πιερικό στην Κατερίνη, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Μάλιστα, η ομάδα του Κίτρους υποδέχεται τους Λαρισαίους το επόμενο Σάββατο, για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου και ενδεχόμενη νίκη της θα τη βάλει “για τα καλά” στο “κόλπο” του τίτλου. Σημαντική συμβολή στο “τρίποντό” της Πύδνας είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παπατολίκας που απεσώβησε την ισοφάριση σε δυο περιπτώσεις στο 86′ και στο 88′ ενώ οι φιλοξενούμενοι που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, είχαν και δοκάρι στο 47′ με τον Τσιώλη.

Το “φιλμ” του αγώνα
20′ Ο Σιαμπάνης βρέθηκε στην περιοχή της Πύδνας, όμως αντί να σουτάρει έκανε κατάχρηση της ντρίπλας με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.
21′ Σέντρα του Καθάριου, κεφαλιά του Ν. Κυπαρίσση, έδιωξε σε κόρνερ ο Γιδόπουλος.
24′ Ο Καραγκούνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντόσης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Πύδνα.
33′ Φοβερό σουτ του Καθάριου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία των Μαύρων Αετών.
35′ Ο Ν. Κυπαρίσσης πέρασε δυο αμυντικού από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τον Ντόση από κοντά να κάνει το πλασέ και τον Γιδόπουλο να διώχνει, σωτήρια.
47′ Ο Τσιώλης κέρδισε τη μπάλα, ευνοούμενος από κόντρες και έκανε το σουτ, στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι του Παπατολίκα.
51′ Ο Παπαδημητρίου έδωσε στον Καθάριο, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε όμως ο Γιδόπουλος.
52′ Σέντρα του Καθάριου, ο Ντόσης έγινε κάτοχός της και ευρισκόμενος τετ α τετ με τον Γιδόπουλο περίπου στο σημείο του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
60′ Ο Ντόσης σέντραρε από αριστερά και ο Ν. Κυπαρίσσης αφού προσποιήθηκε και ξεμαρκαρίστηκε έπιασε το σουτ από κντά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιδόπουλου.
70′ Ο Γ. Κυπαρίσσης απέφυγε δυο αμυντικούς και “εστρωσε” στο Ν. Κυπαρίσση, αυτός έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι με τη μπάλα να χτυπάει σε σώματα αμυντικών και να φεύγει κόρνερ.
86′ Δυνατό σουτ του Σκόνδρα από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε σωτήρια ο Παπατολίκας.
88′ Από σέντρα του Τεντολούρη, η μπάλα κατέληξε στον Σκρέκα, ο οποίος δυο μέτρα από την εστία του Παπατολίκα έκανε το πλασέ, με τον γκολκίπερ της Πύδνας να μπλοκάρει σωτήρια και να κρατάει το μηδέν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπαλασάς με βοηθούς τους Νταβέλα και Τοροσιάδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πύδνα Κίτρους: Παπατολίκας, Λαζαρίδης (89′ Γούτσιος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Τσατσαρής, Καθάριος (85′ Μακράκης), Πιαστόπουλος, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης, Παπαδημητρίου (66′ Γ. Κυπαρίσσης).
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Γιδόπουλος, Τεντολούρης, Νασιάκος (77′ Σκρέκας), Καραστέργιος (66′ Τσιγάρας), Ρόμπος, Αρετόπουλος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Μπαλτιμάς (63′ Φλιούκας), Τσιώλης, Σιαμπάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This