Επιλογή Σελίδας

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Ρήγα Φεραίο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με πέναλτι του Σπαθή, υπόδειξη του διαιτητή Γκορτσίλα που αμφισβήτησε έντονα η πλευρά του Αχιλλέα. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει με τον Παγωνίδη στο 27′, στο τελικό 1-1. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, σε συνδυασμό με τη δυνατή βροχή που έπεφτε ακατάπαυστα, δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των δυο ομάδων και ιδιαίτερα των γηπεδούχων που επιζητούσαν οπωσδήποτε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το “φιλμ” του αγώνα:
3′ Δυνατό σουτ του Γκίκα έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Κούζας.
6′ Ο Μανίκας τροφοδότησε τον Νάκα ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα του Ρήγα.
14′ Φάουλ του Δερμίση από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
21′ Σουτ του Μανίκα έξω από την περιοχή, απομάκρυνε ο Παπαγιάννης και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
23′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπαθή, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε παράβαση.
27′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων, ο Παγωνίδης με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αχιλλέα.
55′ Πλασέ του Σέττου από μακρινή απόσταση, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κούζα.
64′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Αχιλλέα με τον Μανίκα να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Αϊνάλη και Χαδήμογλου, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κουζας, Λαζαρίδης, Δερμισης, Σκέντος (85′ Καραμανώλας), Παγωνίδης, Τουλκερίδης, Φωκαΐδης (62′ Ζώβληκας), Δημηνάς, Πετρουζέλης, Νάκας (80′ Σιδηρόπουλος), Μανικας.
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Λάιος, Σεμιτσίδης, Κουνδής.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Κυπτίου, Μόρας, Γεωργαντζής (77′ Καναβός), Γκίκα (66′ Κέβιν), Σέττος (83′ Τζοβάρας).
Στον πάγκο: Τσουμπέκος, Τσελεπής, Ράπτης, Γουτούλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This